Claflin101

Lumea are nevoie de lideri de afaceri vizionar și noi credem că ne putem ajuta să vă pregătiți să fie un astfel de lider dinamic.

Curriculum

Curriculum-ul de la Universitatea Claflin în Școala de Afaceri este o provocare; cu toate acestea, noi credem că sunteți gata pentru provocare. Vei explora subiecte în profunzime mai mare decât ai făcut-o în liceu; puteți alege propriile cursuri și program de clasă, cu sprijinul consilierului dvs. academic, care este acolo pentru a ghida și pentru a sprijini călătoria academică. Pe măsură ce trece de la un an la altul cursurile vor deveni mai intense și concentrate în zona dvs. de specializare. De asemenea, toți studenții trebuie să producă un proiect Capstone (de exemplu, cercetarea de hârtie tezei).

Ca student la Universitatea Claflin veti intalni oameni noi, se bucură de experiențe de a adera la diferite organizații (de ex., Arta, afaceri, știință sau organizațiile sociale). De asemenea, veți avea posibilitatea de a învăța cum să conducă alți elevi ca un ofițer și să înțeleagă importanța planificării, organizarea și gestionarea timpului. Colegiu ajută un student să se dezvolte într-un adult matur, responsabil și independent. Prin urmare, toate experiențele tale academice și sociale vă va ajuta să vă ghideze; în scopul de a determina ceea ce doriți să faceți în viață.

Oportunități pentru studenți și Experiență

Experiențe globale

Școala de afaceri oferă oportunități pentru studenții de afaceri de a avea studii internaționale și experiențe culturale, permițând studenților să călătorească în locuri precum India, Londra, Puerto Rico și diverse alte destinații în timp ce acestea sunt în programe de afaceri de licență sau absolvent.

Oportunități de cercetare

Pe parcursul semestrului primăvara fiecărui an elevii au posibilitatea de a prezenta cercetare pe care le-au efectuat în domeniul activității sau cercetarea interdisciplinară, cu alți studenți în diferite specializări.

Stagii și vizite Corporate

elevii de afaceri au stagiu și oportunități de vizitare corporative de la boboc lor an senior de la Universitatea Claflin. Mulți dintre studenții noștri au intern la BMW, Wells Fargo, Santee Cooper, Statele Unite Departamentul Energiei și mai mult.

Cariere si a rezultatelor

cariere de afaceri să ia formă în mai multe sectoare, inclusiv în Educație, Guvernul, Afaceri private și de vânzare cu amănuntul. Cariere în administrarea afacerilor pe acțiuni similare, necesare abilități cum ar fi capacitatea de a lucra ca parte a unei echipe și abilitatea de a fi organizate, să ia decizii și să își asume responsabilitatea. De asemenea, abilități de calculator sunt foarte importante.

Cerințe de admitere

Elevii care intră în Școala de Business trebuie să îndeplinească standardele prescrise de Universitatea Claflin pentru selectarea unei majore. Studenții pot aplica pentru admiterea la Școala de Afaceri la începutul anului lor de juniori. Pentru a fi acceptat în program, un student trebuie să fi obținut un grad minim de cel puțin un "C", în fiecare dintre următoarele cursuri de afaceri luate pe parcursul anului al doilea de studentie: Contabilitate financiară, Contabilitate manageriala, Macroeconomie, Microeconomie, comunicare in afaceri, principiile de management și principii de marketing.

Un grad de "C", sau mai mare este necesar în toate cursurile de afaceri. În plus, elevii trebuie să treacă School of Business Exit de examinare, și să îndeplinească cerința tezei Honors sau Senior Project.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Claflin University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi