Bachelor of Science în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

O Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) grad oferă absolvenților cu cunoștințe și abilități esențiale pentru intrarea cu succes în cariere de afaceri dorite. Studenții emerge cu o bază puternică de afaceri și abilitățile necesare pentru a fi în echipă, de succes într-un management sau cariera business-concentrat, pe plan intern și în străinătate. Elevii aleg din trei domenii de concentrare, pe care să se concentreze interesele lor de afaceri: Contabilitate, Finanțe și / sau de management.

elevii Embry-Riddle sunt încurajați să gândească dincolo de granițele academice tradiționale și să caute la locul de muncă și experiențe culturale care se vor îmbogăți și să le lumineze pe la locul de muncă în evoluție și mediul de afaceri din ce în ce la nivel mondial. studiu unic în străinătate programe, precum și co-op experiente de internship / educaționale sunt accesibile studenților, și sunt foarte încurajate. Informații carieră Personalul servicii asistă studenții în identificarea poziției și pregătirea cariera de căutare.

Un consiliu consultativ industrie Business oferă îndrumare studenților și facultate pe nevoile de afaceri și guvern. University-sponsorizat de îndrumare și laboratoare sunt disponibile. consilieri facultate dedicate ajuta studenții BSBA în evaluarea multe oportunități de care dispun în acest program.

Bachelor of Science în Business Administration grad este găzduit în cadrul Departamentului de Afaceri in Colegiul de Arte si Stiinte.

Cerințe de ieri

O Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor grad foloseste diverse cursuri de afaceri într-un mediu de învățare experiențială. Conceput pentru studenții care doresc o bază solidă de afaceri predate de facultate cu experiență, gradul BS / BA echipează studenții pentru succesul viitor în mediul de afaceri. Acest program de gradul reflectă mediul în continuă schimbare și exigente ale industriei de afaceri. Curriculum-ul este axat pe piețele emergente și concepute pentru a oferi absolvenților cu cunoștințe și abilități esențiale pentru intrarea lor cu succes în afaceri și în societate. Accentul este pus pe o comunicare eficientă, abilități cantitative, conștientizare la nivel mondial, responsabilitatea socială, tehnologia informației, abilități de gândire critică, munca în echipă, abilități funcționale de afaceri, precum și un angajament în favoarea învățării pe tot parcursul vieții.

Gradul BS / BA necesită finalizarea cu succes a unui minim de 120 de ore de credit și este în mod normal finalizat în opt semestre. Elevii pot selecta o zonă de concentrare în contabilitate, finanțe sau de management. Elevii ar trebui să declare zona lor de concentrare la începutul lor an al doilea de studentie. Studenții care participă la programul de Cooperare pentru Educație se poate substitui până la 3 ore de credit, în cazul în care a aprobat, spre cursurile specificate necesare în zona lor de concentrare. Studenții înscriși în programul Air Force sau Army ROTC pot substitui AF sau cursuri de MSL pentru cursurile opționale deschise.

O Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Departamentul de Afaceri este membru al Asociației Collegiate Business școli și programe (ACBSP) și este în candidatura pentru acreditare. Pentru a putea fi atribuit un grad BS / BA, un student este obligat să completeze un minim de 80% din miez de afaceri și zona de concentrare în reședință sau a transfera aceste credite de la instituții aprobate de către președintele Departamentului. Singurele grade de afaceri care pot fi declarate simultan sunt BS / BA sau BS / ABA cu BS / GB Limbă și Cultură AOC.

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin