Bachelor of Science în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Diplomă de licență în administrarea afacerilor oferă studenților cunoștințele, experiența și abilitățile pieței critice pentru succesul în mediul nostru rapid și global. Programul subliniază aplicarea eficientă a metodelor de afaceri, utilizarea tehnologiei în luarea deciziilor de afaceri, raționamentul cantitativ, abilitățile de comunicare, soluțiile bazate pe echipă și luarea deciziilor etice.

Elevii pot alege din concentrații în contabilitate, management sau marketing. În mod alternativ, studenții pot alege să finalizeze diploma generală de administrare a afacerilor fără o concentrare, pentru a obține o experiență vastă în domeniul afacerilor. Toți elevii sunt încurajați să urmeze oportunități de stagiu și practică. Programul de Business Administration este acreditat de către Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri.

concentrare contabilă

Concentrația contabilă se concentrează pe principiile de bază ale contabilității și pe aplicațiile acestora la Afaceri. Studenții care se concentrează în contabilitate urmăresc cariere de succes în industrie, guvern și organizații non-profit. Prin oportunități de stagiu și practică, studenții să obțină o experiență de lucru valoroasă care să conducă direct la ocuparea forței de muncă.

concentrare de management

Concentrarea managementului pune accentul pe concepte și practici manageriale noi și creative, dezvoltând studenții în viitorii manageri care vor deveni lideri eficienți în mediile de afaceri în evoluție rapidă. Elevii din cadrul Concentrației Managementului dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona și conduce atât organizațiile mici și cele mari, care utilizează standarde etice ridicate.

Marketing Concentrarea

Concentrația de marketing oferă studenților o experiență vastă de afaceri și abilități de marketing necesare pentru a reuși într-un mediu global din ce în ce mai competitiv. Programul oferă studenților o înțelegere aprofundată a funcției de marketing și a interdependenței sale cu alte discipline legate de afaceri. Concentrarea de marketing pregătește studenții să-și desfășoare cariera în marketing, publicitate, managementul produselor, managementul promoției, reprezentarea vânzărilor și managementul vânzărilor, cumpărarea, vânzarea cu amănuntul și en-gros, managementul merchandisingului, analiza cercetării de marketing, comerțul electronic, logistica și managementul lanțului de aprovizionare Marketing și alte domenii legate de marketing.

Ultima actualizare Iul 2017

Despre facultate

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Citeste mai mult

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Citește mai puţin