Bachelor of Science în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Administrarea afacerilor la Colegiul Messiah

Proiectați un program personalizat de studiu din patru concentrații diferite în administrarea afacerilor - antreprenoriat, managementul resurselor umane, conducere și managementul tehnologiei și al operațiunilor.

Ca manager de afaceri la Colegiul Messiah, veți crea un program personalizat de studiu care accentuează unde, de ce și cum alegeți să vă folosiți mintea și credința. Oferim numeroase piese diferite pentru a vă pregăti pentru diverse roluri ocupaționale și în toate locațiile interesante din întreaga lume.

Administrarea afacerilor majore

Ca manager de afaceri la Messiah College, veți putea:

 • Studiu într-un program numit # 1 cel mai bun program de afaceri pentru anul 2017 de către universitățile creștine online.
 • Călătoriți în Europa și Rusia cu Institutul Internațional de Afaceri.
 • Alăturați-vă Clubului de Afaceri, unde elevii pot participa la un concurs de studiu de cursuri de etică.
 • Participați la propriul Impact Venture Challenge al lui Messiah - un concurs de plan de afaceri dedicat explorării soluțiilor inovatoare pentru zonele cu impact critic cu care se confruntă societatea.
 • Aflați cum să investiți și să câștigați profit prin intermediul Clubului de Investiții, o experiență practică de laborator care creează un flux de venit care oferă finanțare organizațiilor studențești.
 • Participați la stagii, care transformă experiențele de muncă în oportunități de învățare și fac legături între teoria claselor și "lumea reală".
 • Alegeți unul dintre mai multe interese speciale în domeniul financiar, cum ar fi analiza financiară, planificarea financiară personală, impozitarea, investițiile, controalele financiare și economia financiară.
 • Studiați conducerea slujitorului, diferențele de gen și culturale și echipele de conducere în calea conducerii.

Opțiuni de carieră pentru specialiști în administrarea afacerilor

Ca absolvent al programului de administrare a afacerilor, elevii sunt echipați pentru a asigura poziții cum ar fi:

 • Manager
 • Consultant
 • Întreprindere mică sau proprietar de franciză
 • administrator de resurse umane
 • Analist financiar sau sistem
 • Antreprenor
 • Student MBA

Oportunități de practică pentru specialiști în administrarea afacerilor

Programul de internship recunoscut la nivel național a lui Messiah pune studenții într-o varietate de stagii de administrare a afacerilor. Câteva exemple includ:

 • Ernst & Young
 • Consiliul Afacerilor Interne din Rusia
 • Centrul de Dezvoltare Economică

Programul accentuat

Există cinci piste curriculare ("concentrații") care vă sunt disponibile în cadrul departamentului de administrare a afacerilor:

 • Antreprenoriatul pregătește studenții să înceapă o nouă afacere, să fie membru productiv al unei firme inovatoare, să-și asume responsabilități într-o afacere de familie sau să devină un manager productiv într-o afacere în creștere.
 • Finanțele au fost dezvoltate special pentru studenții cu interese de carieră în finanțe corporative, pe piețele financiare sau în instituții financiare.
 • Managementul resurselor umane pregătește studenții să fie administratori eficienți ai capitalului uman prin practici bazate pe dovezi în materie de personal, compensare, conducere și relații de angajator.
 • Conducerea este disponibilă pentru studenții care sunt deosebit de interesați să-și dezvolte abilitățile de a conduce și de a influența ceilalți.
 • Managementul tehnologiilor și operațiunilor este disponibil pentru studenții care au un interes în creșterea impactului tehnologiilor și operațiunilor asupra globalizării lumii.

Experiență de învățare pe mâini

Alăturați-vă Clubului de Afaceri, unde puteți participa la un concurs de studiu de cursuri de etică. Aflați cum să investiți și să câștigați profit prin intermediul Clubului de Investiții, o experiență practică de laborator care creează un flux de venit care oferă finanțare organizațiilor studențești. Puteți chiar să doriți să călătoriți în Europa și Rusia cu Institutul Internațional de Afaceri!

Experienta practica

Ca mulți studenți în afaceri, puteți opta să participați la stagii care transformă experiențele de lucru în oportunități de învățare și să facă legături între teoria claselor și "lumea reală". Stagiile cu organizații nonprofit oferă o ocazie deosebită de a servi comunității. Adesea stagiile conduc direct la ocuparea forței de muncă cu normă întreagă.

burse de studiu

Colegiul Messiah oferă mai multe burse, inclusiv bursele Programe și Colegii de Programe de Onoruri, fiecare cu cerințe academice și termene diferite. Trebuie să primim toate materialele de înscriere până la data de 15 ianuarie pentru a lua în considerare cel mai mare număr de burse.

Cetățenilor internaționali li se poate acorda un ajutor financiar suplimentar, de la caz la caz, utilizând informațiile furnizate cu privire la cererea de burse internaționale pentru studenți (ISSA). Legătura cu formularul ISSA este trimisă prin e-mail studenților împreună cu scrisoarea lor de decizie privind admiterea. Asta înseamnă că mai devreme procesul de admitere este finalizat, mai devreme studenții pot solicita ajutor financiar și primi un pachet.

După scăderea bursei academice și a fondurilor de asistență financiară, studenții străini plătesc între 20.000 și 30.000 USD în fiecare an timp de patru ani. Ambasada SUA va refuza cererile de viză pentru studenți dacă studentul nu poate prezenta documente financiare justificative pentru a plăti această sumă pentru cheltuielile colegiului. Aceasta este o regulă guvernamentală, nu o regulă a colegiului.

Putem accepta cererea dvs., transcrierea oficială și scorul de test în orice moment al anului. Trebuie să selectați termenul pe care îl introduceți. Există două admisi pe parcursul fiecărui an universitar - la sfârșitul lunii august pentru termenul nostru de toamnă și la sfârșitul lunii ianuarie pentru perioada de primăvară.

După absolvire

Absolvenții noștri servesc în prezent în întreprinderi mici, pentru giganți corporativi, în biserici și organizații parachurch, în guvern și multe altele. Sunt antreprenori, angajați ai Congresului, agenți de vânzări, consilieri de investiții, misionari și analiști financiari în locuri de pe Wall Street în Europa, America Centrală, Rusia, China și Pennsylvania Central.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Citeste mai mult

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Citește mai puţin