Bachelor of Science în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Viu Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) Programul pregătește studenții pentru poziții de lider în piața mondială a secolului 21. Liderii de afaceri viitoare vor fi pregătite pentru a echilibra obiectivele succesului economic cu constrângerile mai mare responsabilitate socială și de mediu. Elevii sunt predate de facultate interdisciplinare distins, care sunt experți în domeniile lor. elevii VIU învețe să se integreze în schimbare resursele umane și informaționale cu tehnologia în continuă dezvoltare, în timp ce cultivarea spiritului antreprenorial, care a fost întotdeauna o caracteristică cheie de management al afacerii de succes. Școala de Afaceri oferă Bachelor of Science în grade Business Administration în Finanțe, Afaceri Internaționale și Marketing.

Exploreaza Concentratiile

Gradul BSBA la VIU este obținut prin completarea unui total de 40 de cursuri (120 de ore de credit). Acest program este completat, în general în termen de opt (8) semestre. Ambele programe on-campus și on-line BSBA sunt oferite.

Atunci când elevii intră programul BSBA, acestea vor finaliza cele șapte (7) cursuri obligatorii (21 ore de credit) esențiale pentru viitorul administrator de afaceri. Elevii vor continua să ia General Educație Core cursurile lor (GEC) cu trei (3) cursuri (9 ore de credit), din științele sociale și cele două (2) cursuri (ore 6 credit), din stiintele de laborator, pentru un total de 12 GEC cursuri (36 de ore de credit). Elevii vor continua studiile cu opt (8) Cursuri de Foundational Core (24 de ore de credit) și 10 cursuri de bază profesionale (30 de ore de credit). Studenții sunt, de asemenea, să ia patru (4) cursuri opționale (12 ore de credit). În lor treilea și al patrulea ani de studiu, studenții specializați și să ia șase (6) cursuri de concentrare (18 ore de credit) în finanțe, afaceri internaționale sau de marketing.

finanțe

BSBA VIU în Finanțe pregătește studenții pentru a examina procesul de luare a deciziilor și rolul piețelor în alocarea de resurse atât reale și financiare. Integrarea domeniile finanțe și economie de afaceri, elevii explora atât teoretice, cât și concepte aplicate în domeniile legate de corporate finance, investițiile, piețele speculative și financiare, imobiliare, servicii bancare, organizare industrială, și ordinea publică. un accent echilibrat este pus pe atât teoria primară cât și aplicarea acesteia la problemele de afaceri. Profesorii noștri sunt experți în domeniile financiar, de afaceri și de management și utilizează experiența practică pentru a ajuta studenții noștri să fie de succes dincolo de clasă.

afaceri internaționale

BSBA VIU în International Business oferă o fundație solidă în teoria și practica de afaceri în raport cu mediile economice, politice și socioculturale actuale. BSBA în International Business este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru a concura în mediu global provocator de astăzi. Profesorii noștri sunt experți în domeniile de afaceri, management, finanțe, și de marketing, și folosesc cunoștințele lor practice pentru a ajuta studenții noștri reușesc dincolo de clasă.

marketing

BSBA VIU în marketing oferă studenților, cu o oportunitate de a studia subtilitățile comportamentului uman care de comercializare a impactului și a deciziilor de consum. Crearea unui nou produs sau serviciu nu mai este suficient pentru a provoca o firmă pentru a reuși pe piața mondială. Marketingul face legătura critică între firmă care produce produse sau servicii și consumator. Profesorii noștri sunt experți în domeniile de marketing, de afaceri și de management, și folosesc cunoștințele lor practice pentru a ajuta studenții noștri să prospere dincolo de clasă.

De ce VIU BSBA

Așa că, tocmai ai terminat liceul ... V-ar plăcea să:

  • Câștigați un Bachelor of Business Administration (BSBA), masterat în Statele Unite ale Americii, un lider mondial in afaceri?
  • Domicilia și de studiu în zona Washington, DC, la intersecția de afaceri, tehnologie, și de guvern?
  • Specializăm într-una dintre cele trei piese de business BSBA, care acoperă domenii majore de afaceri relevante pentru piața locurilor de muncă de astăzi?
  • Aflați mai multe de la lider de afaceri profesioniști de afaceri din SUA care reprezintă agențiile americane de top și la nivel mondial, inclusiv Deloitte, Exxon Mobil, Banca Mondială, FMI, Google, Institutul de Resurse Mondiale, Cato Institute, HP, și multe altele?
  • Stați în fața altor absolvenți de afaceri și excelează în domeniul afacerilor, care studiază în clase mici, în cadrul unor grupuri multinaționale, în timp ce analiza studiilor de caz la Harvard Business School?
  • Obțineți acces la oportunități de stagii de valoare în timp ce învățarea de la marile companii din SUA și organizații internaționale?
  • Deveni un lider de afaceri la nivel mondial a cererii, atât în ​​SUA, cât și internațional, după absolvire?

La VIU School of Business vă poate și va! VIU School of Business chiar aici, chiar acum, potrivit pentru tine.

Care sunt cerințele de grad pentru programul BSBA VIU lui?

gradul BSBA VIU este câștigat prin completarea cerințelor de curs de program de 120 de credite, inclusiv 36 de credite de cursuri de învățământ general (SEG). Un curs este egal cu 3 ore de credit.

Studenții trebuie să mențină o medie cumulată punct de gradul de cel puțin 2,0 și un grad minim de cel puțin (D) pentru a se califica pentru gradul BSBA.

Ultima actualizare Iul 2016

Despre facultate

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning availab ... Citeste mai mult

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning available anywhere. Our programs are structured to allow students great flexibility in the design and direction of their own studies. At the same time, every student is assigned a personal mentor who acts as a guide in course selection and career orientation. VIU offers tuition scholarships to high potential students, because we believe that good education should be available to everyone, including those who do not have the necessary funds to pursue higher education. Citește mai puţin