Read the Official Description

muzica de afaceri

Deși fiecare loc de muncă în industria muzicală este unică, toate acestea trebuie să lucreze în armonie, pentru a maximiza potențialul unui artist. Această abordare lumea reală se află în centrul de Sail completa a lui Muzică Business licență de program de Science ieri, Care vă va ajuta cu cunoștințe aprofundate de multiple aspecte ale afacerii pentru a include nevoia de profesioniștii din domeniul afacerilor muzică lucrează cu case de discuri majore, Film, TV, mass-media de sport, dezvoltatorii de jocuri video, site-uri de streaming online, agentii de publicitate si mai mult. Pentru a fi un actor eficace în industria muzicala, nu este important doar pentru a fi bun la ceea ce faci, dar de asemenea, să fie bine versat în multe roluri diferite în cadrul industriei.

De exemplu, publicist o bandă nu poate nevoie pentru a rezerva un turneu, dar fiind conștienți de cum și de ce acel turneu este direcționat un anumit fel este cunoaștere neprețuit atunci când vine vorba de formarea unei strategii mass-media. Învățându-te despre multe roluri diferite în afaceri, curriculum-ul de muzică de afaceri vă permite să se concentreze nu numai pe ceea ce faci cel mai bine, dar, de asemenea, să se asigure că contribuțiile dumneavoastră la imaginea de ansamblu sunt la fel de eficient ca posibil.

Vei învăța aceste roluri prin cursuri in-muzica specifice subiecte de afaceri, cum ar fi Managementul artist, muzică de autor și Publishing, Management concert și publicitate, precum și de înregistrare Dezvoltare Label, Precum și concepte de afaceri generale, cum ar marketing, distribuție, și de drept. După ce ați absorbit toate cunoștințele necesare de la aceste cursuri variate, The Muzica Business Bachelor of Science ieri Program culminează într-un proiect final în care analiza o problemă de companie de afaceri de muzică și să dezvolte strategii manageriale și antreprenoriale pentru ao rezolva. În plus față de subiecte de afaceri specifice-, veți avea, de asemenea, cursuri axate pe abilități de comunicare, statistici de afaceri, prezentare profesionale, si cum sa va pregatiti pentru primul pas în industria de afaceri de muzică. Pentru a vă ajuta să faceți această tranziție, avem, de asemenea, o echipa de profesionisti de dezvoltare cariera care vă pot ajuta să poloneză abilitățile dumneavoastră de intervievare si CV-ul și să vă pregătiți pentru a intra în industrie. În plus, serviciile noastre de dezvoltare a carierei și consilieri vor fi disponibile pentru sprijin și asistență a lungul carierei dumneavoastră - nu doar în timpul educatia ta.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 - 29 luni
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date