Bachelor of Science în animație de calculator

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în animație de calculator

Full Sail University

animatie pe computer

Fie că este vorba de punere în aplicare scene mulțimea masive într-un film, produse de culoare corectarea pentru o reclama de televiziune, sau de a crea vaste peisaje jucatori calatoresc printr-un joc video, artiști folosesc grafica pe calculator in aproape fiecare aspect al industriei de divertisment.

Program de calculator animație Sail completa a lui a fost conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră în acest domeniu interesant. Prin extinderea abilitățile dumneavoastră ca un artist și de învățare cele mai recente instrumente, aplicații, și teoria de proiectare folosit pentru a crea conținut 3D pentru diferite mass-media, nu vei fi doar posibilitatea de a lua artă în noi direcții, dar, de asemenea Puneți-vă abilitățile de a lucra realizarea - și, uneori, chiar îmbunătățirea - viziunea creativă a altora.

Clase începutul vă va învăța o bază de principii de artă și de animație tradiționale, inclusiv de desen de viață, precum și umbrire și iluminat. Acest curriculum acoperă, de asemenea principiile fizicii, anatomia, și teoria culorilor, toate acestea vei lua în cursuri de animație de calculator, unde vei crea personaje digitale, obiecte și medii, precum și efecte speciale pentru filme live-action și televiziune.

Ca animația aptitudini crească vei trece la nostru Motion Capture Studio. În această unitate, veți afla cum să conducă o sesiune profesionale de capturare a mișcării, în timp ce dirija acțiunea performeri poartă un body monitorizat-senzor, și de a folosi aceste date pentru a crea mișcări și mai realiste în caractere digitale.

Sprijinirea clase în compunere, de redare, și tachelaj va întregesc abilitățile și luna finale vor fi cheltuite combinarea tuturor că ați aflat într-un portofoliu de animație care va demonstra capacitatea de a crea active de calitate profesională pentru film, televiziune, filme jocuri și multe altele.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 - 29 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala