Read the Official Description

Acest program este conceput pentru a ghida elevii în asimilarea progresiv aspectele creative și tehnice ale profesiei în timp ce în curs de dezvoltare le sensibilitate la patrimoniul cultural bogat. Acesta își propune să dezvolte indivizii bine rotunjite pregătite pentru a face față provocărilor și dinamica practica arhitecturală. Formarea sa combina aspecte teoretice și practice ale practicii, cu accent pe dezvoltarea optimă a abilități analitice și creative ale elevilor. Acesta oferă, de asemenea, de proiectare și de elaborare de cursuri asistate de calculator, stagiu de arhitectură, și cursuri de corelare a lega elevilor la lumea de practica.

Absolventii acestui program sunt pregătiți în primul rând pentru practica profesională și se pot angaja în practica generală a arhitecturii sau se pot specializa în domeniul de arhitectura de interior, management de construcții, proiectare durabile, și de design urban.

Obiective

  • Pentru a dezvolta absolvenți cu stăpânirea de cunoștințe arhitectural cuprinzătoare, atât în ​​teorie și practică și competență în abilități tehnice necesare în practica mondială de arhitectură.
  • Pentru a produce arhitecți, cu standard ridicat de etică profesională, valori, atitudini și simț al răspunderii - Pentru a dezvolta de absolvenți cu acut simț al istoriei și culturii, în conformitate cu conservarea patrimoniului arhitectural al țării.
  • Pentru a proiecta mediul construit, în contextul echilibrului ecologic și al dezvoltării durabile - Pentru a dezvolta practicieni arhitecturale care ar putea iniția și desfășura activități de cercetare și dezvoltare arhitectural pentru progresul profesiei
Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Noem. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Noem. 2019
End Date
Application deadline

Noem. 2019

Location
Application deadline
End Date