Bachelor of Science în arhitectură

Mapúa Institute of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în arhitectură

Mapúa Institute of Technology

Acest program este conceput pentru a ghida elevii în asimilarea progresiv aspectele creative și tehnice ale profesiei în timp ce în curs de dezvoltare le sensibilitate la patrimoniul cultural bogat. Acesta își propune să dezvolte indivizii bine rotunjite pregătite pentru a face față provocărilor și dinamica practica arhitecturală. Formarea sa combina aspecte teoretice și practice ale practicii, cu accent pe dezvoltarea optimă a abilități analitice și creative ale elevilor. Acesta oferă, de asemenea, de proiectare și de elaborare de cursuri asistate de calculator, stagiu de arhitectură, și cursuri de corelare a lega elevilor la lumea de practica.

Absolventii acestui program sunt pregătiți în primul rând pentru practica profesională și se pot angaja în practica generală a arhitecturii sau se pot specializa în domeniul de arhitectura de interior, management de construcții, proiectare durabile, și de design urban.

Obiective

  • Pentru a dezvolta absolvenți cu stăpânirea de cunoștințe arhitectural cuprinzătoare, atât în ​​teorie și practică și competență în abilități tehnice necesare în practica mondială de arhitectură.
  • Pentru a produce arhitecți, cu standard ridicat de etică profesională, valori, atitudini și simț al răspunderii - Pentru a dezvolta de absolvenți cu acut simț al istoriei și culturii, în conformitate cu conservarea patrimoniului arhitectural al țării.
  • Pentru a proiecta mediul construit, în contextul echilibrului ecologic și al dezvoltării durabile - Pentru a dezvolta practicieni arhitecturale care ar putea iniția și desfășura activități de cercetare și dezvoltare arhitectural pentru progresul profesiei
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Filipine - Manila, Metro Manila
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Filipine - Manila, Metro Manila
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala