Bachelor of Science în artă digitală & design

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în artă digitală & design

Full Sail University

arte digitale și proiectare

Mesagerie vizuală a devenit limba primară lumea afacerilor folosește pentru a comunica idei despre produsele și serviciile lor la dispoziția publicului. Fie ca un element de divertisment creativ, o componentă de publicitate sau branding, sau elemente de design definitorii următorul val de conținut web, bine plasate și imagini care atrag atentia poate transmite o varietate infinită de idei și informații.

Digital Arts & Design grad Sail completa a lui învață creație cum să îmbunătățească abilitățile lor în acest domeniu competitiv și interesant. Dar, mai important, acest program este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte propriul ochi pentru design si traduce aceste cunoștințe într-o carieră crea aceste imagini puternice. Gradul oferă o educație completă de design, cu cursuri specifice industriei, care va invata cum sa comunice idei și povești prin intermediul mass-media diferite, inclusiv video, print, grafica miscare, si pe web.

Curriculum-ul de specialitate începe cu o prezentare generală a 2D tradiționale și teoria artei 3D, bazele industriei de design. Vei avea aceste cunoștințe în clase care acoperă producția multimedia, inclusiv tehnicile de tipografie, design, compoziție, și chiar de design-ul. cursuri de se concentreze pe dezvoltarea de competență pe aceeași tehnologie software utilizat în studiouri de design de astăzi.

Toate aceste abilități vor fi puse de a utiliza într-o varietate de proiecte de clasă, în cazul în care vei învăța să aplice diferitelor teorii pentru lucrări de proiectare reală, inclusiv producția video și editare digitală, precum și crearea de grafică în mișcare folosind Flash și alte programe .

Vei evidențiați cunoștințele de aceste discipline diferite multimedia cu proiectul de portofoliu final. Instructorii vor lucra cu tine pentru a dezvolta stilul de branding personal, și de a crea portofolii atât fizice, cât și bazate pe web, care va permite potențialilor angajatori pentru a vedea gama dumneavoastra de abilități ca un designer.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 luni
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala