Read the Official Description

arte digitale și proiectare

Mesagerie vizuală a devenit limba primară lumea afacerilor folosește pentru a comunica idei despre produsele și serviciile lor la dispoziția publicului. Fie ca un element de divertisment creativ, o componentă de publicitate sau branding, sau elemente de design definitorii următorul val de conținut web, bine plasate și imagini care atrag atentia poate transmite o varietate infinită de idei și informații.

Digital Arts & Design grad Sail completa a lui învață creație cum să îmbunătățească abilitățile lor în acest domeniu competitiv și interesant. Dar, mai important, acest program este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte propriul ochi pentru design si traduce aceste cunoștințe într-o carieră crea aceste imagini puternice. Gradul oferă o educație completă de design, cu cursuri specifice industriei, care va invata cum sa comunice idei și povești prin intermediul mass-media diferite, inclusiv video, print, grafica miscare, si pe web.

Curriculum-ul de specialitate începe cu o prezentare generală a 2D tradiționale și teoria artei 3D, bazele industriei de design. Vei avea aceste cunoștințe în clase care acoperă producția multimedia, inclusiv tehnicile de tipografie, design, compoziție, și chiar de design-ul. cursuri de se concentreze pe dezvoltarea de competență pe aceeași tehnologie software utilizat în studiouri de design de astăzi.

Toate aceste abilități vor fi puse de a utiliza într-o varietate de proiecte de clasă, în cazul în care vei învăța să aplice diferitelor teorii pentru lucrări de proiectare reală, inclusiv producția video și editare digitală, precum și crearea de grafică în mișcare folosind Flash și alte programe .

Vei evidențiați cunoștințele de aceste discipline diferite multimedia cu proiectul de portofoliu final. Instructorii vor lucra cu tine pentru a dezvolta stilul de branding personal, și de a crea portofolii atât fizice, cât și bazate pe web, care va permite potențialilor angajatori pentru a vedea gama dumneavoastra de abilități ca un designer.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date