Bachelor of Science în arte multimedia și științe

Mapúa Institute of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în arte multimedia și științe

Mapúa Institute of Technology

Școala de Multimedia și Arte Vizuale Mapua Institute of Technology oferă programe care explorează posibilitățile infinite de creativitate în concept si design de dezvoltare. programele sale inovatoare sunt orientate pentru a dezvolta competențe și o mai bună înțelegere a artei și a impactului său social. Instrucțiunile sunt concepute pentru a oferi o experiență de învățare cea mai mare măsură care combină arta tradițională și tehnologii multimedia în curs de dezvoltare, cu rezultate bazate pe predare și de sistem ca fundament de învățare pentru a îndeplini aptitudinile necesare pentru lansarea cu succes a carierei absolvenților săi.

Viziunea și misiunea

Vom fi recunoscut la nivel global ca un centru de excelență în multimedia și educație Arte vizuale prin furnizarea de instrucțiuni care sunt curente în conținut, state-of-art în livrare și de a răspunde la provocările timpurilor.

Misiunea noastră este de a difuza, de a genera, conserva și aplica cunoștințele folosind cele mai eficiente mijloace, și de a oferi studenților noștri cu studii de calitate prin riguroase și până la data de pregătire cu ample oportunități pentru exercitarea creativității și experiența descoperirii.

Vom pune în aplicare curriculum, care, fiind în același timp cufundat în tehnologii, trebuie să fie, de asemenea, bogate în umaniste, limbile străine și științe sociale, care va insufla etica.

Programul

Acest program este conceput pentru a pregăti studenții pentru a deveni artiști vizuali contemporani și designeri de mass-media interactive. Integrarea aspectelor teoretice, creative, conceptuale și tehnice de proiectare și dezvoltare, prin utilizarea de tehnologii moderne, programul are drept scop de a dota studenții cu competențe în desen cu mâna liberă, arta grafica de calculator, de comunicare, și de programare pentru diverse aplicații multimedia, cum ar fi desktop publicare, web design, fotografie și prelucrare a imaginilor digitale, animatie 2D/3D, productie video, si design jocuri pe calculator. Absolventii acestui program pot ocupa posturi importante în tipărire, publicitate, marketing, comunicare, stație cibernetic, simularea pe calculator și laboratoare virtuale realitate, educație, și industria de divertisment.

Obiective

  • Pentru a permite absolvenților noștri să practice la fel de succes Multimedia Artisti / Designeri pentru progresul societății. - Pentru a promova profesionalismul in practica Multimedia Arts.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Filipine - Manila, Metro Manila
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Filipine - Manila, Metro Manila
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala