Read the Official Description

arte înregistrare

De înregistrare Arte Diplomă De Licență

Elevii obține posibilitatea de a experimenta diferitele fațete ale industriei, deoarece acestea dezvolta abilitățile de care au nevoie pentru a pune mâna pe controalele într-una dintre unitățile noastre de înregistrare standard în industrie.

Repere de curs:

  • Stații de lucru audio
  • sesiunea de înregistrare
  • Dreptul de autor și muzică Publishing
  • Songwriting și dezvoltare
  • Postproductie audio
  • Microfoane și Teoria
  • Muzică și Producing Aranjament
  • Console digitale

Din 1979, Universitatea completa Sail studenți a ajutat la lansarea cariere de succes în lumea artelor de înregistrare. Și-a lungul anilor, ne-am câștigat o înțelegere profundă a oportunităților profesionale pe care această industrie are de oferit. Nu este vorba doar despre înregistrarea unui bandă în studio mai - audio și redare a sunetului: un rol crucial în fiecare aspect al industriei de divertisment.

Având în vedere că carieră în sunet și ingineria audio nu sunt limitate la un singur lucru, nu credem educația ta ar trebui să fie, fie. în a noastră Arts grad de înregistrare, Veți obține posibilitatea de a experimenta aspecte diferite ale industriei, în timp ce dezvolta abilitățile necesare pentru a pune mâna pe controalele într-una din mai multe facilitățile noastre de stat-of-the-art de înregistrare.

Veți afla de plasare microfon în timp ce inginer sesiuni reale de înregistrare cu artiști. Vei ascuți abilitățile dumneavoastră de editare pe măsură ce lucrați cu audio post-producție pentru proiecte de film și televiziune de pe stațiile de lucru digitale. Vei ajunge în zona de placi pe măsură ce se amestecă efecte de sunet pentru jocuri video create de studenți. Și vei deveni calificat pe ambele instrumente digitale și analogice în timp ce lucra în studio pentru a produce propriile piese.

Indiferent de proiect sau cesiunea, vei fi de lucru alaturi de un grup de colegi, profesori, și oaspeți din industrie care împărtășesc toate pasiunea pentru sunet. Pe măsură ce progresul prin intermediul programului Arts grad de înregistrare, vei avea șansa de a aplica direct ceea ce învață în medii profesionale de studio, și pentru a obține experiența necesară pentru a începe o carieră în lumea artelor de înregistrare.

Sunete pentru Radio, Filme și multe altele

Dupa ce a absolvit programul de Arte de înregistrare Full Sail lui, Bianca Pernice a trimis-o reia la mai multe studiouri de înregistrare, inclusiv Fabrica de Hit renumit în Miami. Ea este de lucru pentru a deveni un inginer de amestecare independent, cu speranța că în cele din urmă trecerea la sunet pentru filme.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-recording-arts-grad-bianca-pernice/

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date