Bachelor of Science în Biologie

Generalități

Programul de descriere

La Indiana University Kokomo, The Bachelor of Science (BS), gradul de program în Biologie centre de pe un nucleu tradițional, care include biologie celulara, genetica, morfologia, fiziologia, fiziologia plantelor, microbiologie, si imunologie. Cursuri suplimentare în chimia generală, chimia organică, fizică și matematică a rundă din programul de bază. Dar oamenii de stiinta, de asemenea, bune trebuie să fie expuse la alte domenii ale cunoasterii la arte, științe sociale și umaniste. De aceea, curriculum-ul nostru de biologie include, de asemenea, cerințele de curs în domenii cum ar fi științele istoriei, în engleză, sociologie, psihologie, matematică, și informații. Pentru a absolvent, veți avea nevoie de un minim de 120 de ore de credit, care include un amestec de cursuri necesare de biologie, cursuri generale și opționale.

Dacă sunteți de planificare pentru a intra în școală absolvent sau o școală profesională după ce vor câștiga o diplomă de licență, veți dori să se intereseze despre urmele UI Kokomo pre-profesională în biologie, de pre-medicament, și pre-stomatologie. Absolvenții care au urmat aceste piese au fost acceptate în programe avansate medicale, dentare, optometrie și școli chiropractic în întreaga țară. Biologie este o mare cale spre o cariera profesionala in medicina si UI Kokomo va ajuta să ajungi acolo!

În cazul în care sunteți interesat în a deveni un educator știință, UI Kokomo oferă un program care vă permite să câștige un grad de biologie și de a deveni parteneri certificați pentru a preda biologie la nivelul unității de învățământ secundar.

Cerințe de ieri

Cerințele de grad pentru BS-ul în Biologie include 120 de credite, cu un GPA de cel puțin 2,0. 30 din ultimele 60 de credite trebuie să fie completate la UI Kokomo. Pe lângă cursurile necesare pentru curriculumul învățământului general-campus, studenții trebuie să ia cursuri în chimie, biologie, fizică, matematică, și informatică. Următoarele cursuri trebuie să fie luate și condiții prealabile corespunzătoare trebuie să fie îndeplinite astfel cum sunt enumerate în Buletinul Academic. Finalizarea acestui grad va îndeplini cerințele de admitere de bază pentru UI Scoala de Medicina program MD.

Ce fel de loc de muncă pot obține cu acest grad?

Ca regulă generală, un important colegiu nu vă pregătiți pentru un anumit loc de muncă. În schimb, vă permite să dezvolte abilități și abilități în domeniul dumneavoastră de interes, care poate fi aplicată la o gamă largă de ocupații în acest domeniu. Absolvenții pot lucra pentru o varietate de angajatori, cum ar fi / companii farmaceutice din domeniul biotehnologiei, companii chimice, firme de informații techology și laboratoes analitice. În mod alternativ, ei pot merge la școli absolvent pentru a deveni cercetători sau la școlile profesionale, cum ar fi stomatologie, medicina, optometrie, pentru a numi doar câteva.

Ultima actualizare Sept 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Citeste mai mult

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Citește mai puţin
Kokomo , West Lafayette + 1 Mai mult Mai Puțin