Bachelor of Science în Biologie

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Biologie de la Universitatea Mansfield din Pennsylvania oferă diplomă de licență în biologie cu concentrații opționale în biologie celulară și moleculară, biologie de mediu, pescuit și științe medicale de laborator. Elevii pot alege, de asemenea, să completeze gradul general de biologie fără o concentrare. O caracteristică a tuturor curriculelor de biologie (cu excepția științelor medicale de laborator) este cerința de a finaliza un proiect de cercetare universitară.

Toate concentrațiile îndeplinesc cerințele minime pentru școlile medicale. Mulți absolvenți de biologie devin tehnicieni în spitale și laboratoare de cercetare. Alții intră în posturi de vânzări cu companiile de furnizare de medicamente și farmaceutice, în timp ce alții găsesc locuri de muncă în domeniul ecologic și ecologic. Acei studenți care se pregătesc pentru o carieră în medicină pot îndeplini cerințele minime pentru școli medicale, dentare, chiropractice, veterinare și fizice, cu o selecție corectă a cursului.

Concentrația biologiei celulare și moleculare

Concentrația de biologie celulară și moleculară subliniază interacțiunile moleculare și dezvoltarea și funcțiile celulare. Această concentrație este gradul primar pentru pregătirea școlii medicale și are o componentă chimică puternică. Elevii învață să manipuleze și să utilizeze o varietate de tehnici celulare și moleculare importante în cercetarea de astăzi. Elevii care selectează această concentrație sunt calificați să intre pe piața muncii în domeniul biotehnologiei, al produselor farmaceutice, al medicinei și al biologiei moleculare a mediului.

Concentrația biologiei mediului

Concentrația de mediu este destinată studenților interesați să se concentreze asupra problemelor de mediu. Concentrația pregătește studenții să examineze problemele de mediu dintr-o perspectivă interdisciplinară. Elevii primesc o bază solidă în domeniul mediului, precum și cursuri conexe în Arte și Științe. Absolvenții se pot aștepta la oportunități de angajare cu agențiile de stat și federale sau în sectorul privat.

Concentrarea pescuitului

Concentrarea în domeniul pescuitului se concentrează asupra muncii extinse a cursului în cele trei domenii majore ale științei pescuitului: acvacultura, biologia pescuitului și gestionarea pescuitului. Caracteristicile unice ale programului includ un stagiu de vară, cursuri de teren și un proiect de cercetare necesar. Stagiarii și absolvenții în domeniul pescuitului sunt angajați în Statele Unite, înființând Universitatea Mansfield ca centru important pentru educația în domeniul pescuitului.

Acordurile de cooperare în domeniul educației și cercetării cu Serviciul geologic american, Comisia pentru pescuit și navă din Pennsylvania și Corpul de ingineri ai Armatei SUA sunt componente integrate ale Programului pentru pescuit. Prin adăugarea unui curs Biostatistics, absolvenții programului îndeplinesc cerințele de certificare ca cercetători asociați în domeniul pescuitului de către Societatea Americană pentru Pescuit.

Concentrația științelor medicale din domeniul medicinei

Concentrația medicală a științelor de laborator pregătește studenții pentru o carieră profesională în domeniul științelor clinice de laborator și biotehnologiei. Concentrația include trei ani de studiu academic în campus și un an (50 de săptămâni) de studiu clinic la o școală de spitale autorizată de Tehnologie Medicală. Elevii trebuie să se adreseze unei școli de spitale și să fie acceptați pentru anul de studiu clinic. Universitatea Mansfield are o afiliere la Școala de Spitale de Medicină din Robert Sacker din Sayre, Pennsylvania. Absolvenții programului îndeplinesc cerințele pentru certificare de către Societatea Americană de Patologi Clinici.

Ultima actualizare Iul 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Citeste mai mult

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Citește mai puţin