Citește Descrierea Oficială

Biologie la Colegiul Messiah

Puneți mintea, inima și mâinile pentru a lucra ca biologie majoră la Colegiul Messiah. Prin programul de biologie, veți studia nu numai creația, ci și creatorul, integrând cunoștințele despre biologie cu credința creștină.

Colegiul de științe al Colegiului lui Messiah (BS) în biologie vă oferă o bază solidă pentru cursurile biologice de bază și posibilitatea de a vă concentra într-o anumită zonă de interes prin concentrațiile biologice, celulare, ecologice, generale și biologice ale organismului.

Principalele caracteristici ale biologiei

Ca biologie majoră la Colegiul Messiah, veți putea să:

 • Obțineți experiență de primă folosire utilizând un microscop electronic de scanare, facilități de cultură a țesuturilor de mamifere și tehnici de biologie moleculară, inclusiv reacția în lanț a polimerazei (PCR), împreună cu alte echipamente sofisticate pentru analiza culturilor și manipularea moleculelor.
 • Câștigați o certificare de predare în biologie cu cursuri suplimentare suplimentare.
 • Luați cursuri în concentrația biomedicală care vă va pregăti pentru școala medicală.
 • Participați la cursuri de călătorie sau cercetare directă.
 • Participați la evenimente publice despre știință și credință.
 • Efectuați cercetări privind malaria / SIDA la Spitalul de Misiune Macha din Zambia în colaborare cu Johns Hopkins.

Opțiuni de carieră pentru specialiști în biologie

Ca absolvent al programului de biologie, elevii sunt echipați pentru a asigura poziții precum:

 • Cercetător asociat
 • Personalul companiilor farmaceutice
 • Personal din cadrul companiilor de biotehnologie
 • Pozitii cu organizatii legate de biologie, cum ar fi:
 • Pescuitul și sălbaticul american, conservarea naturii, societatea Audubon, grădinile zoologice etc.

Stagii de practică și oportunități de cercetare pentru specializările de biologie

Programul de internship recunoscut la nivel național de la Messiah ajută elevii să se afle într-o varietate de stagii de biologie. Câteva exemple includ:

 • Institute Naționale de Sănătate
 • Nature Conservancy
 • Centrul Medical Penn State Hershey
 • Pennsylvania Departamentul de Stat al Agriculturii
 • Departamentul Agriculturii din Statele Unite
 • Cercetare și învățare directă

Pe parcursul programului de studii, veți avea în mod constant experiențe practice care completează clasele de biologie. Mulți studenți efectuează cercetări originale în laboratoarele noastre de ultimă oră, care dispun de echipamente de calitate de cercetare, cum ar fi o mașină de reacție în lanț în timp real și de microscoape de fluorescență deconvoluție. Alte echipe cu facultate să se alăture proiectelor lor de cercetare în domenii precum metastaza cancerului, fitoremedierea, imunologia celulară, ecologia pădurilor și herpetologia. Unii studenți ajung chiar în zonele împădurite, câmpurile și zonele umede ale campusului pentru a-și face cercetări.

În biologia majoră, veți avea de asemenea posibilitatea să mergeți dincolo de campusul nostru din Pennsylvania și să vedeți lumea ca clasă. Cursurile de biologie adesea participă la cursuri conduse de facultate în străinătate în America Centrală, Noua Zeelandă și Zambia. Indiferent de zona în care vă concentrați, veți găsi o multitudine de cursuri interesante și experiențe deosebit de interesante, care vă vor îmbunătăți tehnicile de învățare și de administrare, pe măsură ce finalizați programul de biologie.

burse de studiu

Colegiul Messiah oferă mai multe burse, inclusiv bursele Programe și Colegii de Programe de Onoruri, fiecare cu cerințe academice și termene diferite. Trebuie să primim toate materialele de înscriere până la data de 15 ianuarie pentru a lua în considerare cel mai mare număr de burse.

Cetățenilor internaționali li se poate acorda un ajutor financiar suplimentar, de la caz la caz, utilizând informațiile furnizate cu privire la cererea de burse internaționale pentru studenți (ISSA). Legătura cu formularul ISSA este trimisă prin e-mail studenților împreună cu scrisoarea lor de decizie privind admiterea. Asta înseamnă că mai devreme procesul de admitere este finalizat, mai devreme studenții pot solicita ajutor financiar și primi un pachet.

După scăderea bursei academice și a fondurilor de asistență financiară, studenții străini plătesc între 20.000 și 30.000 USD în fiecare an timp de patru ani. Ambasada SUA va refuza cererile de viză pentru studenți dacă studentul nu poate prezenta documente financiare justificative pentru a plăti această sumă pentru cheltuielile colegiului. Aceasta este o regulă guvernamentală, nu o regulă a colegiului.

Putem accepta cererea dvs., transcrierea oficială și scorul de test în orice moment al anului. Trebuie să selectați termenul pe care îl introduceți. Există două admisi pe parcursul fiecărui an universitar - la sfârșitul lunii august pentru termenul nostru de toamnă și la sfârșitul lunii ianuarie pentru perioada de primăvară.

După absolvire

Cu gradul de biologie de la Colegiul Messiah în mână, veți fi pregătiți pentru orice cale de post-absolvire urmăriți, indiferent dacă lucrați în biologie, continuați studiile într-un program de master biologie sau frecventați școala medicală.

Program predat în:
Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la Messiah College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
30,000 USD
Deadline
Contactează şcoala
Applications have no deadline or due date
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applications have no deadline or due date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applications have no deadline or due date
End Date