Read the Official Description

Bachelor of Science în Chimie

Departamentul de chimie este situată în ultimul etaj al clădirii științei în campusul superior. specializări chimie câștiga un grad BS, care le permite să intre în școlile absolvent și de tren pentru a obține MS sau doctorat grade.


Acolo peste 800.000 de chimisti instruiți care lucrează în prezent în Statele Unite ale Americii. Salariul mediu de pornire pentru chimiști BS este de aproximativ 40.000 $ pe an. Pentru Ph.D. chimiști, salariile incepand medii de peste $ 75.000. În plus față de locuri de muncă industriale și de cercetare, multi chimisti urmeze o carieră în predare ..


O carieră în chimie nu poate oferi doar un trai bun, dar permite studentului să lucreze pe probleme interesante in medicina, mediul înconjurător și multe alte aspecte critice cu care se confruntă lumea.

Descrierea Programului:


BS în chimie este un program de patru ani așa cum este descris în paradigma. Departamentul este renovarea laboratoarelor și este achiziționarea de $ 750.000 echipamente noi de analiză. Scopul este de a deveni un program de certificate ACS, până în 2010.


În plus față de cursul de lucru, posibilitati de cercetare de student pe parcursul anului de vară și școlar abundă. În prezent, profesorii lucrează la conținutul chimic al plantelor locale și recifurile de corali pentru posibile utilizări medicale; poluarea mediului recifelor și a apei cisterne; liganzi avansate pentru curățare a deșeurilor nucleare; echipamente analitice inovatoare pentru detectarea explozivilor și a toxinelor de mediu; și acoperiri avansate de nave. antivegetativă

Program taught in:
Engleză

See 14 more programs offered by University of the Virgin Islands »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline