Read the Official Description

comunicare media

Sunt necesare comunicatori calificare în fiecare industrie - și, mai ales în lumea de divertisment și mass-media. Profesioniști de comunicații pot purta mai multe palarii - la raportarea de știri, a scris planuri de marketing, pentru gestionarea proiectelor creative - dar șirul lor comună este o înțelegere profundă a modului de a interpreta, ambarcațiunile, și releu de mesaje pentru diferite audiențe.

In Communications Media program de gradul de licență, Cursuri va începe cu o introducere la mass-media digitale, precum și fundamentele de comunicare. Te vei familiariza cu noua tehnologie media și teorii ale esteticii și comunicare, și să învețe procesele de flux de lucru implicate în managementul de proiect creativ.

Ca tipurile de mass-media pe care le folosim în fiecare zi continua sa evolueze și să integreze, este cheia pentru a înțelege nu numai cum sa comunice verbal, dar, de asemenea, prin proiectarea, audio, video, și pe web. În acest program de gradul, vei construi abilitățile dumneavoastră în comunicarea scrisă și verbală, în timp ce înțelegerea și principiile de design grafic, web design, video digital, și de sunet.

În centrul de comunicații bune mass-media este storytelling bun. Acest program vă va prezenta la narațiunile există în multe forme de mass-media de divertisment, inclusiv animație și jocuri video.

Utilizarea instrumentelor digitale de creare media, vei dezvolta proiecte pe tot parcursul programului, care va locui în portofoliul online. Veți menține, de asemenea un blog și de a construi propriul brand personal, astfel încât vă puteți piață a potențialilor angajatori.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 - 29 luni
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date