Bachelor of Science în contabilitate

Generalități

Programul de descriere

Bine ați venit la o oportunitate de experiență unică de învățare cu curriculum provocator, care vă poate face să conduceți oriunde în lume. Campusul nostru senin și locația orașului au atras de-a lungul anilor cadre universitare de renume, care au solidificat cele cinci facultăți de agricultură și tehnologie agricolă, arte și educație, științe fundamentale și aplicate, științe sociale și de management, inginerie și drept.

Alegerea locului în care să vă petreceți anii universității poate fi interesantă și provocatoare. La Universitatea Benson Idahosa veți găsi experiența universitară totală.

Dar nu știați că suntem o școală mare vizitând campusul nostru. Poate că sunt clasele mici sau mediul în care se cultivă. Poate este frumosul oraș sau orașul mic care se simte Benin. Oricare ar fi, veți simți ca acasă.

Începutul admiterilor

Procesul de admitere universitară începe din luna mai - 30 septembrie în fiecare an. Procesul începe cu studenții potențiali care obțin formularul de admitere al universității noastre din oricare dintre punctele noastre de contact din Port-Harcourt, Abuja, Lagos, Warri și Oficiul de admitere al campusului universitar pe Ugbor Road, GRA, Benin City, la costul (N7000 ) Doar șapte mii de naira.

Cerințe generale de admitere pentru programul de licență

Cerința de intrare minimă în oricare dintre programele de licență inferioare este de cinci (5) cărți de credit de nivel inferior, inclusiv matematică și engleză în subiecte relevante, așa cum este indicat în broșura actuală UTME, obținută la cel mult două ședințe, în oricare dintre următoarele examene WASSCE, NECO sau echivalentul lor.

Este obligatoriu ca studenții potențiali să se fi înscris și să treacă la actualul UTME. Procesul de intrare directă pentru studenții intenționați cu diplomă sau NCE este, de asemenea, disponibil.

NOTĂ:

Candidații care nu au ales Universitatea Benson Idahosa din UTME pot aplica. Universitatea oferă un proces de regularizare, pentru a schimba Universitatea din prima alegere la Universitatea Benson Idahosa, fără costuri pentru reclamant.

Ultima actualizare May 2017

Despre facultate

Benson Idahosa University aspires to be model for Academics, Professionals and Entrepreneurs, who will be effective disciples for Christ by excelling in their professional fields. It will be distingui ... Citeste mai mult

Benson Idahosa University aspires to be model for Academics, Professionals and Entrepreneurs, who will be effective disciples for Christ by excelling in their professional fields. It will be distinguished by high performance in interdisciplinary research, addressing national and international problems, eliminating wrong behavioural patterns among students and becoming a storehouse of knowledge to be used for benefit of mankind on Christian ethical principles designed to change the nation and the continent by changing one student’s life at a time. Citește mai puţin