Bachelor of Science în contabilitate

Generalități

Programul de descriere

Contabilitate la Colegiul Messiah

Pregătiți-vă să deveniți un contabil public autorizat; introduceți domeniul financiar, corporativ, personal sau fiscal; sau urmăriți auditul - toate într-o perspectivă creștină.

Ca absolvent al Colegiului Messiah College, veți fi în mare cerere de firme publice de contabilitate și corporații naționale, precum și de întreprinderile mici. De fapt, la fel ca peste 70% dintre absolvenții noștri, s-ar putea să vă aflați chiar și când acceptați o ofertă de muncă la începutul anului dvs. senior.

De ce contabilitatea de studiu?

Ca major de contabilitate, veți dezvolta competențe esențiale pentru menținerea, auditul și inspectarea înregistrărilor financiare ale persoanelor fizice și ale întreprinderilor. Veți învăța, de asemenea, abilitățile necesare pentru pregătirea rapoartelor financiare și fiscale. Doar deschideți bordul dvs. de căutare preferat de locuri de muncă și veți găsi o listă lungă de oportunități de locuri de muncă pentru contabili. La nivel național, corporații mari și firme publice de contabilitate, precum și întreprinderi mici și persoane fizice, reflectă această cerere pentru contabili instruiți.

Experiența practică

În timpul petrecut la Messiah, veți fi încurajați să obțineți experiență practică în afara campusului. Prin intermediul Centrului de carieră și dezvoltare profesională, puteți obține experiențe de stagiu și experiență de cooperare în afaceri din comunitățile din jur. Aceste experiențe practice, dintre care unele sunt plătite, vă oferă oportunități de a clarifica obiectivele carierei și de a îmbunătăți învățarea în sala de clasă.

Integrarea scrisului

Acest program major oferă un program distinctiv care încorporează predarea competențelor de scriere eficiente în secvența cursului contabil superior. Evaluate pentru calitate și conținut, misiunile sunt tipice pentru tipurile de scris cerute elevilor atunci când intră în profesia lor. Se folosește o singură programă, în timp ce elevii compun un portofoliu al scrisului lor, pe care continuă să îl lucreze pe parcursul unei secvențe de patru cursuri. Feedback-ul de la studenți, absolvenții și recrutorii arată că acesta este un program de mare succes.

Serviciul de comunitate

Studenții Messiah oferă un serviciu vital și dobândesc experiență practică prin participarea la un program sponsorizat de Serviciul de venituri interne, cunoscut sub denumirea de Programul VITA (Voluntary Tax Assistant). Elevii pregătesc gratuit declarațiile fiscale pentru persoanele cu venituri mici, persoanele în vârstă și persoanele defavorizate.

Examenul CPA

Mesiah College vă oferă o margine în timp ce vă pregătiți pentru a lua cele patru părți ale examenului certificat public de contabilitate (CPA). Studenții noștri depășesc în mod regulat rata medie de trecere națională pentru primitorii de test pentru prima dată. În 2016, rata de trecere a fost de 83,8%. În comparație, media națională era de numai 55,4%. Mesia ocupă locul 1 în Pennsylvania (din 74 de programe); # 1 pentru programele de contabilitate mijlocii din țară (din 294 de programe); și # 10 în întreaga țară (din 858 de programe).

burse de studiu

Colegiul Messiah oferă mai multe burse, inclusiv bursele Programe și Colegii de Programe de Onoruri, fiecare cu cerințe academice și termene diferite. Trebuie să primim toate materialele de înscriere până la data de 15 ianuarie pentru a lua în considerare cel mai mare număr de burse.

Cetățenilor internaționali li se poate acorda un ajutor financiar suplimentar, de la caz la caz, utilizând informațiile furnizate cu privire la cererea de burse internaționale pentru studenți (ISSA). Legătura cu formularul ISSA este trimisă prin e-mail studenților împreună cu scrisoarea lor de decizie privind admiterea. Asta înseamnă că mai devreme procesul de admitere este finalizat, mai devreme studenții pot solicita ajutor financiar și primi un pachet.

După scăderea bursei academice și a fondurilor de asistență financiară, studenții străini plătesc între 20.000 și 30.000 USD în fiecare an timp de patru ani. Ambasada SUA va refuza cererile de viză pentru studenți dacă studentul nu poate prezenta documente financiare justificative pentru a plăti această sumă pentru cheltuielile colegiului. Aceasta este o regulă guvernamentală, nu o regulă a colegiului.

Putem accepta cererea dvs., transcrierea oficială și scorul de test în orice moment al anului. Trebuie să selectați termenul pe care îl introduceți. Există două admisi pe parcursul fiecărui an universitar - la sfârșitul lunii august pentru termenul nostru de toamnă și la sfârșitul lunii ianuarie pentru perioada de primăvară.

După absolvire

Toate firmele de contabilitate "Big Four" recrutează absolvenți de contabilitate Messiah, iar angajatorii raportează în mod constant că Colegiul Messiah produce contabili creștini cu competențe deosebite, cu integritatea, abilitățile tehnice și abilitățile de scriere necesare în mediul de afaceri exigent.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Citeste mai mult

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Citește mai puţin