Bachelor of Science în design grafic

Generalități

Programul de descriere

Programul Graphic Design oferă o abordare creativă, interdisciplinară a designului vizual care integrează designul vizual, istoria artei, arta studioului, comunicarea și marketingul. Elevii învață să utilizeze procesul de proiectare pentru a crea produse de comunicare vizuală folosind o varietate de instrumente și tehnologii.

În plus, studenții realizează prezentări profesionale ale lucrărilor lor de proiectare, învățând în același timp să evalueze eficacitatea muncii lor, precum și munca de proiectare a altora. Ca parte a cerințelor programului de studii, toți studenții completează o experiență de practică sau de practică ca o parte cerută a programului lor de studii. În cadrul programului de design grafic, elevii aleg una dintre următoarele concentrații: Print Graphics sau Motion Graphics.

Imprimare Grafică Concentrare

Concentrarea Print Graphics se concentrează pe utilizarea instrumentelor și tehnologiilor de tipărire pentru a crea, reproduce, distribui și comercializa mesaje vizuale. Elevii dobândesc experiență în ceea ce privește desenul, offsetul și imprimarea digitală, fotografia, software-ul și hardware-ul computerului, legăturile de carte și practicile expoziționale. Concentrarea pune accentul pe aplicarea practică a acestor instrumente și tehnici de design grafic în scopuri comerciale.

Concentrația grafică a mișcării

Concentrarea grafică a mișcărilor se concentrează pe utilizarea tehnologiilor de mișcare bazate pe timp pentru a crea, reproduce, distribui și comercializa mesaje vizuale. Elevii câștigă experiență în film, video, sunet, programare software personalizat, prototipuri hardware personalizate și medii interactive pentru prezentarea pe ecran sau instalarea specifică site-ului. Concentrarea pune accentul pe aplicarea practică a acestor instrumente și tehnici de design grafic în scopuri comerciale.

Ultima actualizare Iul 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Citeste mai mult

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Citește mai puţin