Bachelor of Science în dezvoltarea de software

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în dezvoltarea de software

Full Sail University

BSC

Dezvoltare de software de licență de ieri

Acest program introduce pe elevi la proiectarea, dezvoltarea și punerea în aplicare a soluțiilor bazate pe software și produse pentru piețele de afaceri, de divertisment și de consum.

Repere de curs:

  • Programarea orientată pe obiecte
  • Sisteme de operare avansate
  • Structuri de date și algoritmi
  • Sisteme de baze de date și structuri de fișiere

Nu este un secret că software acum puteri aproape fiecare aspect al vieții noastre. Companiile din multe domenii au nevoie de experți de specialitate conceptului și de a dezvolta aceste aplicații pentru a rămâne competitive și consumatori. Și datorită disponibilității de magazine app și a altor metode de distribuție, oportunitățile pentru dezvoltatorii independenți au crescut, de asemenea.

În Programul de dezvoltare de software de licență de la Universitatea Full Sail, vei explora designul, dezvoltarea, și punerea în aplicare a soluțiilor bazate pe software și produse pentru piețele de afaceri, divertisment, și de consum.

Cursurile vor ajuta să dezvolte o înțelegere globală de subiecte, inclusiv de cercetare și dezvoltare, limbaje de programare și metode, software de proiectare, QA și testare, precum și alte metodologii de dezvoltare software.

În acest program orientate pe proiecte, vei lucra alături de colegii dumneavoastră pe măsură ce creați și să dezvolte aplicații reale, de învățare despre nevoile diferite ale proiectelor de programare mici si mari întreprinderi proiectelor de sisteme software. Vei fi, de asemenea, cufundat în procesele de management de proiect și de flux de lucru se găsesc în lumea software-ului pentru a vă oferi o înțelegere fermă a mediilor profesionale.

Pe tot parcursul programului, vei lucra pe cont propriu produs software în timp ce construirea gândire critică și abilități profesionale necesare pentru a intra în acest domeniu. produs completat servește ca un exemplu de cunoștințele ați obținut și vă oferă o aplicație software funcțional pentru a prezenta cunoștințele la potentialii angajatori.

De lucru ca dezvoltator la AssistRX

În timp ce el a fost un Web Design & Dezvoltare de student, Sean Casey a contactat departamentul de dezvoltare a carierei Full Sail pentru oportunitatea de a intern pentru AssistRX. După ce a lucrat din greu, compania ia oferit un post full-time imediat după absolvire. După ce a lucrat mai întâi pe front-end de dezvoltare înainte de a trece la capătul din spate a ajutat pe Sean vezi cum functioneaza intreaga companie.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 luni
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala