Read the Official Description

BSC

Dezvoltare de software de licență de ieri

Acest program introduce pe elevi la proiectarea, dezvoltarea și punerea în aplicare a soluțiilor bazate pe software și produse pentru piețele de afaceri, de divertisment și de consum.

Repere de curs:

  • Programarea orientată pe obiecte
  • Sisteme de operare avansate
  • Structuri de date și algoritmi
  • Sisteme de baze de date și structuri de fișiere

Nu este un secret că software acum puteri aproape fiecare aspect al vieții noastre. Companiile din multe domenii au nevoie de experți de specialitate conceptului și de a dezvolta aceste aplicații pentru a rămâne competitive și consumatori. Și datorită disponibilității de magazine app și a altor metode de distribuție, oportunitățile pentru dezvoltatorii independenți au crescut, de asemenea.

În Programul de dezvoltare de software de licență de la Universitatea Full Sail, vei explora designul, dezvoltarea, și punerea în aplicare a soluțiilor bazate pe software și produse pentru piețele de afaceri, divertisment, și de consum.

Cursurile vor ajuta să dezvolte o înțelegere globală de subiecte, inclusiv de cercetare și dezvoltare, limbaje de programare și metode, software de proiectare, QA și testare, precum și alte metodologii de dezvoltare software.

În acest program orientate pe proiecte, vei lucra alături de colegii dumneavoastră pe măsură ce creați și să dezvolte aplicații reale, de învățare despre nevoile diferite ale proiectelor de programare mici si mari întreprinderi proiectelor de sisteme software. Vei fi, de asemenea, cufundat în procesele de management de proiect și de flux de lucru se găsesc în lumea software-ului pentru a vă oferi o înțelegere fermă a mediilor profesionale.

Pe tot parcursul programului, vei lucra pe cont propriu produs software în timp ce construirea gândire critică și abilități profesionale necesare pentru a intra în acest domeniu. produs completat servește ca un exemplu de cunoștințele ați obținut și vă oferă o aplicație software funcțional pentru a prezenta cunoștințele la potentialii angajatori.

De lucru ca dezvoltator la AssistRX

În timp ce el a fost un Web Design & Dezvoltare de student, Sean Casey a contactat departamentul de dezvoltare a carierei Full Sail pentru oportunitatea de a intern pentru AssistRX. După ce a lucrat din greu, compania ia oferit un post full-time imediat după absolvire. După ce a lucrat mai întâi pe front-end de dezvoltare înainte de a trece la capătul din spate a ajutat pe Sean vezi cum functioneaza intreaga companie.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date