Read the Official Description

BSC

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm, face afaceri, și să obțină știri și divertisment noastre. Cele mai recente computere telefon mobil și tablet ne dă libertatea de a accesa aplicațiile sofisticate și jocuri oriunde mergem, și atât consumatorii, cât și dezvoltatorii au adoptat rapid acest conținut inovator, ceea ce face piața de telefonie mobilă între domeniile cea mai rapida crestere de dezvoltare software.

Programatori se extind rapid posibilitățile de mediu, și că spiritul creativ este baza completa Sail Mobile Dezvoltare Bachelor of Science ieri. Acest program de 20 de luni învață de programare și de proiectare fundamentale care oferă studenților cu instrumentele necesare pentru a începe o carieră producerea unei game de conținut interactiv pentru diferite platforme mobile.

Curriculum-ul explorează ciclul complet de producere aplicații mobile profesionale, inclusiv preproductie, dezvoltare, implementare și de piață. Cursuri timpurii se concentreze pe principiile de proiectare care contribuie la punctele forte ale diferitelor dispozitive și învață importanța creării o experiență de utilizare intuitivă.

Elevii să ia aceste fundații în clase care predau limbi standard de programare folosite în industrie, inclusiv JavaScript, PHP, XHTML și, precum și kituri de dezvoltare de specialitate pentru platformele mobile populare cum ar fi iOS și Android.

Proiecte Class va solidifica aceste concepte, cu elevii creând propriile aplicații inițiale - care pot include de afaceri, productivitate, și programe de organizare, precum și software-ul de divertisment multimedia și jocuri video.

Deoarece industria este copt pentru editori și antreprenori independenți, curriculum-ul include, de asemenea, partea de business de dezvoltare mobile. Aici elevii vor învăța cum să efectueze cercetare de piață, precum și distribuie și să promoveze propriile aplicații. Această combinație de design, programare, și distribuție oferă absolvenți ai programului unui portofoliu bine-rotunjite, și de calificare stabilit de a lucra cu o echipa de dezvoltare software la o companie sau chiar crea propria companie aplicație de pornire.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 - 29 luni
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date