Bachelor of Science în dezvoltarea mobil

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în dezvoltarea mobil

Full Sail University

BSC

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm, face afaceri, și să obțină știri și divertisment noastre. Cele mai recente computere telefon mobil și tablet ne dă libertatea de a accesa aplicațiile sofisticate și jocuri oriunde mergem, și atât consumatorii, cât și dezvoltatorii au adoptat rapid acest conținut inovator, ceea ce face piața de telefonie mobilă între domeniile cea mai rapida crestere de dezvoltare software.

Programatori se extind rapid posibilitățile de mediu, și că spiritul creativ este baza completa Sail Mobile Dezvoltare Bachelor of Science ieri. Acest program de 20 de luni învață de programare și de proiectare fundamentale care oferă studenților cu instrumentele necesare pentru a începe o carieră producerea unei game de conținut interactiv pentru diferite platforme mobile.

Curriculum-ul explorează ciclul complet de producere aplicații mobile profesionale, inclusiv preproductie, dezvoltare, implementare și de piață. Cursuri timpurii se concentreze pe principiile de proiectare care contribuie la punctele forte ale diferitelor dispozitive și învață importanța creării o experiență de utilizare intuitivă.

Elevii să ia aceste fundații în clase care predau limbi standard de programare folosite în industrie, inclusiv JavaScript, PHP, XHTML și, precum și kituri de dezvoltare de specialitate pentru platformele mobile populare cum ar fi iOS și Android.

Proiecte Class va solidifica aceste concepte, cu elevii creând propriile aplicații inițiale - care pot include de afaceri, productivitate, și programe de organizare, precum și software-ul de divertisment multimedia și jocuri video.

Deoarece industria este copt pentru editori și antreprenori independenți, curriculum-ul include, de asemenea, partea de business de dezvoltare mobile. Aici elevii vor învăța cum să efectueze cercetare de piață, precum și distribuie și să promoveze propriile aplicații. Această combinație de design, programare, și distribuție oferă absolvenți ai programului unui portofoliu bine-rotunjite, și de calificare stabilit de a lucra cu o echipa de dezvoltare software la o companie sau chiar crea propria companie aplicație de pornire.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 - 29 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala