Bachelor of Science în domeniul științei de management și inginerie

Mapúa Institute of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în domeniul științei de management și inginerie

Mapúa Institute of Technology

Departamentul de Matematica al Mapua Institute of Technology sintetizează spiritul atât știință și inginerie. Departamentul de limba matematică ca un domeniu divers întruchipează arta științei pure și jargonul un instrument analitic pentru investigarea și explorarea întrebărilor filosofice. Prin urmare, Departamentul de Matematica este un edificiu care exemplifică un tribut adus creativității umane pentru transformarea studenților să fie gânditori critice și creative, care învață pe tot parcursul vieții.

Misiune și Viziune

Ca un precursor în progresul tehnologic, Departamentul de Matematică prevede un individ creativ științific cu valori morale, sociale, spirituale și de sunet, care este un agent de transformare într-o societate globală în schimbare rapidă.

Critically conștient de rolul său în creștere națională și de transformare, Departamentul de Matematică se angajează să asigure și să promoveze exercitarea de educație de calitate în domeniul matematicii, culturii academice de performanță, și progresul tehnologic prin abordarea integrată în dezvoltarea întregului persoană. Acesta este un efort de colaborare de administratori calificați, dedicate, și eficiente, facultate, și personalul școlar în unitățile de bine întreținute.

Programul

Acest program oferă cunoștințe fundamentale și avansate, instrumente și metode de luare a deciziilor, de formulare a politicilor, dezvoltare organizațională, și de rezolvare a problemelor asociate cu industrii și economii informationintensive și bazate pe tehnologie. Acest lucru va fi posibil prin care să permită studenților pentru a explora adâncurile de la înființarea sa, să fie expuși la zone funcționale de aplicațiile sale, și să fie implicate în interacțiunea dinamică dintre Institut și industria. Absolventii acestui program pot urmeze o carieră în domeniul științei actuariale, antreprenoriat, academice, de analiză a politicilor publice, consultanta, management, si analiza financiara.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Filipine - Manila, Metro Manila
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Filipine - Manila, Metro Manila
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala