Read the Official Description

Departamentul de Matematica al Mapua Institute of Technology sintetizează spiritul atât știință și inginerie. Departamentul de limba matematică ca un domeniu divers întruchipează arta științei pure și jargonul un instrument analitic pentru investigarea și explorarea întrebărilor filosofice. Prin urmare, Departamentul de Matematica este un edificiu care exemplifică un tribut adus creativității umane pentru transformarea studenților să fie gânditori critice și creative, care învață pe tot parcursul vieții.

Misiune și Viziune

Ca un precursor în progresul tehnologic, Departamentul de Matematică prevede un individ creativ științific cu valori morale, sociale, spirituale și de sunet, care este un agent de transformare într-o societate globală în schimbare rapidă.

Critically conștient de rolul său în creștere națională și de transformare, Departamentul de Matematică se angajează să asigure și să promoveze exercitarea de educație de calitate în domeniul matematicii, culturii academice de performanță, și progresul tehnologic prin abordarea integrată în dezvoltarea întregului persoană. Acesta este un efort de colaborare de administratori calificați, dedicate, și eficiente, facultate, și personalul școlar în unitățile de bine întreținute.

Programul

Acest program oferă cunoștințe fundamentale și avansate, instrumente și metode de luare a deciziilor, de formulare a politicilor, dezvoltare organizațională, și de rezolvare a problemelor asociate cu industrii și economii informationintensive și bazate pe tehnologie. Acest lucru va fi posibil prin care să permită studenților pentru a explora adâncurile de la înființarea sa, să fie expuși la zone funcționale de aplicațiile sale, și să fie implicate în interacțiunea dinamică dintre Institut și industria. Absolventii acestui program pot urmeze o carieră în domeniul științei actuariale, antreprenoriat, academice, de analiză a politicilor publice, consultanta, management, si analiza financiara.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Noem. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Noem. 2019
End Date
Application deadline

Noem. 2019

Location
Application deadline
End Date