Bachelor of Science în Stiinte Biologice


Stiinte Biologice Major oferă o educație de calitate, care pregătește studenții pentru intrarea într-o mare varietate de ocupații, inclusiv programe profesionale și avansat grad de cercetare. Curriculum-ul oferă cursuri care sunt surprinzător de diversă și provocatoare pentru un colegiu de mărimea MUIC. Cursuri obligatorii sublinieze principiile de bază necesare pentru toate programele avansate de știință biologice a căror conținut se referă la orice domeniu, de la știința mediului, biologie populației și biologie de reglementare celule si biologie moleculara.


Programul oferă trei module: Biologie, Stiinta biomedicale și Biotehnologie.

&nbsp


Oportunități de carieră


Pentru mai multe specializări Stiinta biologice, studii universitare constituie un prim pas în scopul atingerii unui grad mai avansat, care ar putea duce la o carieră în medicină, mediul academic sau știință. Oportunități de carieră includ alte cercetări tehnice pentru întreprinderi și industrii, agențiile guvernamentale (resurse naturale și departamentele de sănătate), companiile farmaceutice, firme de consultanță de mediu și industria biotehnologiei.

&nbsp

&nbsp

Admitere Cerințe


Pentru Solicitanții regulate


Solicitanții trebuie să completeze liceu (M.6) certificatul sau echivalentul acestuia cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.
Solicitanții trebuie să demonstreze competență limba engleză: TOEFL, un scor de 79 sau mai sus, o IELTS (banda academică) scor de 6.0 sau de mai sus, un scor de 1650 SAT1 cu scorul Matematic de cel puțin 580.


Solicitanții sunt obligați să stea pentru un examen scris, inclusiv engleza (TOEFL ITP și scriere), Matematică, Științe și Afaceri Generale curente. Dacă acestea sunt de succes, cu examen scris, ele vor fi invitate la un interviu.


Notă: Solicitanții ale căror competențe lingvistice în engleză nu sunt suficiente pentru acceptarea imediată pot fi sfătuiți să studieze în Centrul de Pregătire pentru Limbi și Matematică (PC). Solicitanții care finalizează cu succes cerintele PC-uri vor fi eligibile pentru acceptare la program regulat de studiu MUIC în trimestrul următor. MUIC oferă, de asemenea, o "intensiv engleză Programul" curs pentru studenții care se pregătesc să ia examenul de intrare în engleză colegiului.

&nbsp


Pentru solicitanții internaționale


Candidații interesați pot aplica internaționale de 3 ori pe an, prin Secția de admitere. Solicitanții trebuie să fi finalizat deja studiile de liceu sau echivalent la liceu cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.


Dacă școala certificatul / diploma nu este în limba engleză, o traducere legalizată în limba engleză a documentului trebuie să fie dispuse și înaintează Ministerului Educației, în Thailanda pentru a vedea dacă este acceptabil.


Candidații care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză trebuie să prezinte un scor TOEFL (IBT scor de cel puțin 79, cu un scor de cel puțin 25 în scris) sau IELTS scor (6,0 sau mai sus, cu scrierea 6,0) sau SAT scor (1650, cu un scor Math de 580 sau mai sus).


Odata ce candidații sunt admise oficial ca studenții full-time, acestea sunt necesare pentru a sta de scris în engleză și teste de plasament matematica pentru a vedea la ce nivel se pot inscrie pentru.


Vezi 18 mai multe cursuri de la Mahidol University International College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iunie 2020
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date