Read the Official Description

BSC

Tehnologii cloud de licență de ieri

Acest program introduce pe elevi la diverse instrumente și limbaje de scripting implicate în gestionarea definite de software centre de date (nori), și explorează teme de securitate, inclusiv, utilizarea API și gestionarea sistemului.

Repere de curs:

  • Sisteme de operare pe calculator
  • Sistem de scripting privind elementele fundamentale
  • Avansate de rețea Technologies
  • Tehnologii de virtualizare
  • Automatizarea de resurse de implementare

Pe măsură ce lumea continuă să depindă tot mai mult pe tehnologie pentru a comunica și de a face afaceri, profesioniști care ajuta companiile să gestioneze și să mențină datele lor sunt în mod continuu în cerere. Datorită creșterii exponențiale a acestor date, accentul în domeniul tehnologiei informației a trecut la virtualizare - "nor" - si cei din domeniul IT au nevoie de acum un set de aptitudini care poate facilita această schimbare.

Dacă doriți să se pregătească pentru unul din rolurile cele mai importante din industria de profil, The Cloud Technologies licență de program de gradul științei poti introduce concepte jur de administrare a sistemelor și virtualizarea datelor, ajutându-vă să dezvolte abilitățile în cerere mare în forța de muncă de astăzi. In acest program de licență accelerat lui, Vei deveni familiarizați cu tehnologiile cloud utilizate pentru a manipula și furniza informații mass-media bogate pentru întreprinderi și instituții din întreaga lume. cursuri și proiecte vă va familiariza cu diferitele instrumente și limbaje de scripting de interpretare care să atragă utilizarea centrelor de date definite de software, sau nori.

O curriculum program centre, inclusiv pe teme de realizare virtualizare, programarea orientată pe obiecte, limbaje, utilizarea API, și sistemul de management pentru a furnizare de module diferite. Acest lucru vă va învăța cum să pună în aplicare tehnologiile actuale pentru a furniza date bazate pe software și informații virtualizate soluții care pot furniza date distribuite în siguranță eficient și efectiv.

Prin aceste hands-on curriculum, va câștiga din lumea reală experiență proiectarea și dezvoltarea propriei nor pentru a deservi la distanță nevoile complexe ale industriilor de tehnologia actuală. Veți obține, de asemenea, gândire critică și abilitățile profesionale necesare pentru a comunica în mod eficient aceste soluții pentru proprietarii de afaceri, care să permită succesul tau viitor în lumea IT.

Domenii de Focus

  • Data Management virtuală
  • Securitatea datelor
  • Administrarea sistemelor
  • Managementul client
Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date