Claflin401

Programul elementar Educație pregătește educatori vizionare pentru a fi recomandat pentru Carolina de Sud licensure profesor pentru clasele 2-6.

Curriculum

Programul elementar Educația are competențe specifice, care sunt așteptate de candidați care se pregătesc să predea în clasele 2-6. Aceasta îndeplinește standardele Asociației Childhood Educație Internațională (IECA).

Oportunități pentru studenți și Experiență

specializări Studii elementare au o experiență hands-on în domeniul educației într-o varietate de moduri, cum ar fi participarea și prezentarea la conferințe profesionale cu facultatea în Școala de Educație. Vei obține expunerea la mulți dintre membrii facultății noastre în cunoștință cât și în calitate de profesioniști la nivel local, recunoscute la nivel național și internațional. La finalizarea Bachelor of Science, studenții pot câștiga Master of Education în 18 luni, în Școala de Educație Graduate Program - Master of Education.

Cariere si a rezultatelor

Fiecare pas pe care îl luați în timp ce înscriși în Școala de Educație este conturat cu atenție pentru a ghida cai de cariera ta. La finalizarea unui grad în Bachelor of Science în Educație elementară, va fi capabil să urmeze o carieră ca:

  • Școala elementară Profesor
  • Director Centrul pentru copii sau coordonator
  • Curriculum Developer (gradele 2-6)
  • Consultant educațional
  • Avocat pentru o organizație de învățământ primar sau asociație profesională
  • Director de Servicii de învățământ

Cerințe de admitere

Viitorii studenți interesați în aplicarea acestui program sunt încurajați să revizuiască cerințele specifice de admitere pentru Școala de Educație.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Claflin University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi