Bachelor of Science în filmul

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în filmul

Full Sail University

Cinematografie

În Programul de Film Sail completa a lui, Vei lucra cot la cot cu un grup unic de oameni care împărtășesc pasiunea dvs. pentru a face filme mari. Noi credem că nici o modalitate mai bună de a învăța decât făcând; de aceea cursuri vă va pune pe-set, în spatele camerei și în suita de editare.

Vei obține o experiență hands-on de lucru fiecare poziție pe platou pe o varietate de diferite sarcini de mici dimensiuni, permițându-vă pentru a obține o simt pentru rolul pe care fiecare membru al echipajului joacă într-o producție.

Procesul începe la fel ca o face la Hollywood, cu munca preproductie vitale: vei învăța ceea ce este nevoie pentru a concretiza poveste unui film, să finalizeze scripturi, și de a crea storyboard. Vei pregăti, de asemenea, bugetele program muguri, și mențineți apeluri de turnare pentru talentul pe ecran. Când vine vorba de a învăța cum să tragă de film, vei folosind aceeași treaptă de viteză profesională care este folosit la Hollywood, de la 16mm, 35mm și HD camere video, macarale și instalații de iluminat pentru propria backlot multi-localizare completa Sail lui.

În laboratoarele noastre de editare și apartamente, veți afla procesul postproductie, prin tăiere, rearanjarea și consolidarea imagini, înregistrarea și editarea dialog suplimentar, efecte sonore, muzică, precum și adăugarea de efecte vizuale și titluri.

Odată ce ați experimentat procesul de filmare prin multiplele proiecte atribuite tine pe tot parcursul programului, va fi timp pentru tine pentru a asambla un echipaj și de a crea propriul film de 35 mm, de la pre-productie prin postproductie. După ce ați adus ideea ta script pentru a vieții și a realizat un film pentru colegii de clasă, familia și profesioniștii din industrie tale, vei avea un alt instrument valoros pentru tambur dumneavoastră - ceva care arată Hollywood și restul lumii doar ceea ce esti capabil să atunci când vă pregătiți pentru a intra în industria filmului.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 luni
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala