Read the Official Description

Cinematografie

În Programul de Film Sail completa a lui, Vei lucra cot la cot cu un grup unic de oameni care împărtășesc pasiunea dvs. pentru a face filme mari. Noi credem că nici o modalitate mai bună de a învăța decât făcând; de aceea cursuri vă va pune pe-set, în spatele camerei și în suita de editare.

Vei obține o experiență hands-on de lucru fiecare poziție pe platou pe o varietate de diferite sarcini de mici dimensiuni, permițându-vă pentru a obține o simt pentru rolul pe care fiecare membru al echipajului joacă într-o producție.

Procesul începe la fel ca o face la Hollywood, cu munca preproductie vitale: vei învăța ceea ce este nevoie pentru a concretiza poveste unui film, să finalizeze scripturi, și de a crea storyboard. Vei pregăti, de asemenea, bugetele program muguri, și mențineți apeluri de turnare pentru talentul pe ecran. Când vine vorba de a învăța cum să tragă de film, vei folosind aceeași treaptă de viteză profesională care este folosit la Hollywood, de la 16mm, 35mm și HD camere video, macarale și instalații de iluminat pentru propria backlot multi-localizare completa Sail lui.

În laboratoarele noastre de editare și apartamente, veți afla procesul postproductie, prin tăiere, rearanjarea și consolidarea imagini, înregistrarea și editarea dialog suplimentar, efecte sonore, muzică, precum și adăugarea de efecte vizuale și titluri.

Odată ce ați experimentat procesul de filmare prin multiplele proiecte atribuite tine pe tot parcursul programului, va fi timp pentru tine pentru a asambla un echipaj și de a crea propriul film de 35 mm, de la pre-productie prin postproductie. După ce ați adus ideea ta script pentru a vieții și a realizat un film pentru colegii de clasă, familia și profesioniștii din industrie tale, vei avea un alt instrument valoros pentru tambur dumneavoastră - ceva care arată Hollywood și restul lumii doar ceea ce esti capabil să atunci când vă pregătiți pentru a intra în industria filmului.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date