Citește Descrierea Oficială

Finanțe majore la Colegiul Messiah

Căutați o carieră în planificarea financiară sau gestionarea activelor, cercetarea capitalului propriu, trezoreria, banca de investiții sau planificarea financiară corporativă? Apoi finanțarea majoră poate fi perfect potrivită pentru tine!

Programul de licență Bachelor of Science (BS) de la Colegiul Messiah, una dintre școlile creștine private private din SUA, se concentrează pe aplicarea practică a teoriei financiare folosind tehnici distincte, de ultimă oră. Aceste tehnici vă vor pregăti și echipați în mod unic pentru a fi un lider eficient în domeniul finanțelor și pentru a influența lumea pentru Hristos. Centralizat în jurul laboratorului de finanțe Ralph S. Larsen (care vine în august 2017!), Programul include numeroase oportunități pentru o experiență managerială în domeniul finanțelor corporative și de gestionare a investițiilor, inclusiv participarea la Student Investment Club care cumpără și vinde în mod activ titluri de valoare portofoliu în valoare de peste 275.000 USD.

Finanțe distincte majore

Când studiați finanțele la Colegiul Messiah, veți:

 • Studiu în cadrul Departamentului de Business al Colegiului Messiah - numit cel mai bun program de afaceri pentru anul 2017 de către universitățile creștine online.
 • Învățați din facultățile care au o experiență substanțială în domeniu, care a lucrat în companii precum Merrill Lynch, KPMG, RBS, HOPE Internațional, Citizens Bank și Stifel Financial, precum și consultant pentru diferite agenții guvernamentale americane în timpul crizei financiare.
 • Fiți capabili să utilizați Ralph S. Larsen Finance Lab (din august 2017!), O unitate dinamică de instruire și cercetare care conține cea mai recentă tehnologie utilizată de profesioniștii financiari pentru a oferi o experiență reală de învățare.
 • Obțineți certificarea Bloomberg prin cursuri și finalizarea curriculum-ului Bloomberg Market Concepts.
 • Obțineți experiență reală de investiții în timp real prin participarea Clubului de Investiții Studențești, care gestionează în mod activ un portofoliu de valori la peste 275.000 de dolari.
 • Au abilitatea de a adapta cursurile pentru a se concentra fie pe finanțe personale, fie pe finanțe corporative.
 • Participați la simularea pieței bursiere anuale de campus în care studenții investesc o sumă ipotetică de 100.000 de dolari pentru a vedea cine poate genera cea mai mare rentabilitate pe parcursul anului universitar.
 • Aflați un amestec unic de teorie și practică, cu accent pe aplicarea în practică a principiilor financiare.
 • Fiți în măsură să creați modele financiare, cum ar fi cele utilizate pe Wall Street în domeniile bancar de investiții, cercetare de capital, vânzări și tranzacționare, finanțe corporative și strategie.

Opțiuni de carieră pentru specialiști în finanțe

În calitate de absolvent al programului de finanțare, studenții sunt pregătiți să obțină funcții precum:

 • CONSULTANT FINANCIAR
 • Analist de cercetare (partea de cumpărare / vânzare)
 • CREDIT ANALYST
 • Analist al finanțelor financiare
 • Investiții Banker
 • Relațiile cu investitorii profesioniști
 • Agent economic
 • Fond mutual analist
 • TREZORIER
 • Strategic consultant

Oportunități de stagiu pentru specializări în finanțe

Programul de internship recunoscut la nivel național a lui Messiah le pune pe studenți într-o varietate de stagii de finanțare. Câteva exemple includ:

 • Regiunea de Dezvoltare Economică a Capitalei
 • Delta Development Group
 • HOPE International
 • Legg Mason Global Asset Management
 • LifeGuide Financial Advisors
 • Merrill Lynch
 • Morgan Stanley Wealth Management
 • Biroul de Buget din Pennsylvania
 • Autoritatea Regională a Aeroportului Susquehanna

burse de studiu

Colegiul Messiah oferă mai multe burse, inclusiv bursele Programe și Colegii de Programe de Onoruri, fiecare cu cerințe academice și termene diferite. Trebuie să primim toate materialele de înscriere până la data de 15 ianuarie pentru a lua în considerare cel mai mare număr de burse.

Cetățenilor internaționali li se poate acorda un ajutor financiar suplimentar, de la caz la caz, utilizând informațiile furnizate cu privire la cererea de burse internaționale pentru studenți (ISSA). Legătura cu formularul ISSA este trimisă prin e-mail studenților împreună cu scrisoarea lor de decizie privind admiterea. Asta înseamnă că mai devreme procesul de admitere este finalizat, mai devreme studenții pot solicita ajutor financiar și primi un pachet.

După scăderea bursei academice și a fondurilor de asistență financiară, studenții străini plătesc între 20.000 și 30.000 USD în fiecare an timp de patru ani. Ambasada SUA va refuza cererile de viză pentru studenți dacă studentul nu poate prezenta documente financiare justificative pentru a plăti această sumă pentru cheltuielile colegiului. Aceasta este o regulă guvernamentală, nu o regulă a colegiului.

Putem accepta cererea dvs., transcrierea oficială și scorul de test în orice moment al anului. Trebuie să selectați termenul pe care îl introduceți. Există două admisi pe parcursul fiecărui an universitar - la sfârșitul lunii august pentru termenul nostru de toamnă și la sfârșitul lunii ianuarie pentru perioada de primăvară.

De ce studiază finanțarea?

Piețele financiare interne continuă să câștige importanță, nu numai ca rezultat al tranzacționării la maxim, ci și datorită interconectării lor cu economia globală și mediul politic. Angajatorii sunt din ce în ce mai interesați de angajarea persoanelor cu un set de competențe cantitative și calitative; cu alte cuvinte, cei care pot efectua calcule financiare și pot analiza tendințele pentru a ghida strategia viitoare. Un raport recent al Departamentului Muncii al SUA arată că o serie de cariere în domeniul finanțelor sunt printre cele mai căutate și se așteaptă să crească la rate de două cifre în următorii zece ani, inclusiv consultanți financiari personali, analiști financiari corporatiști, examinatori financiari și comercianții de valori mobiliare.

Laboratorul de finanțe al Ralph S. Larsen

Pentru a pregăti studenții pentru o carieră interesantă în domeniul finanțelor, construcția laboratorului de finanțe Ralph S. Larsen (care va veni în august 2017!) Va pune la dispoziția studenților tehnologia de ultimă oră și datele de piață într-o atmosferă de podea de tranzacționare de pe Wall Street. Elevii vor deveni competenți cu privire la utilizarea unui terminal Bloomberg pentru a studia datele istorice și în timp real privind stocurile, obligațiunile, indicatorii economici, valutele străine, mărfurile și opțiunile.

Laboratorul de finanțe al Ralph S. Larsen va conține 26 de stații de lucru pentru calculatoare cu monitoare duale și podium instructor; 10 terminale profesionale Bloomberg; trei televizoare de mari dimensiuni care prezintă mediile CNBC, Bloomberg și alte piețe financiare; și un bursă de valori care afișează în permanență informații despre piață.

Specialiștii în finanțe vor participa la Bloomberg Trading Challenge, o simulare națională de tranzacționare a acțiunilor, în cadrul căreia echipele au 10 milioane de dolari pentru a investi timp de două luni, pe baza unei strategii de tranzacționare definite pe terminalele Bloomberg.

După absolvire

Departamentul american al muncii - Biroul Muncii și Statisticilor prezice că o serie de ocupații financiare sunt proiectate să se situeze printre cele mai rapide cariere în creștere în următorii zece ani. Studiile lui Messiah vă vor pregăti pentru examene de licență recunoscute în industrie și programe de certificare, iar setul de competențe vă va pregăti pentru a reuși într-o gamă largă de posturi în industria serviciilor financiare imediat după absolvire.

Program predat în:
Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la Messiah College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
30,000 USD
Deadline
Contactează şcoala
Applications have no deadline or due date
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applications have no deadline or due date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applications have no deadline or due date
End Date