Bachelor of Science în Fizica


Fizica, una dintre cele mai importante științe de bază, în esență, se concentrează pe elementele de materie, interacțiunea lor, energie și aplicații. Fizica joaca un rol fundamental, atât în ​​științele și în lumea tehnologiei. Curriculum-ul Fizică oferă studenților cu abilitățile necesare pentru a face față cu întreaga gamă de concepte științifice. O înțelegere a fizicii nu este necesară doar pentru elevi, ci stiinta, de asemenea, util pentru studenții sociale științe și tuturor celor interesați în domeniul culturii umane.

&nbsp


Oportunități de carieră


Există o cerere pentru absolvenții de studii în fizica care pot contribui atât la dezvoltarea națională în domeniul științei și tehnologiei și progresul științific internațional. Majors fizica poate lucra în calitate de cercetători sau asistenți de laborator în domeniul industrial R & D și agenții guvernamentale, inclusiv spitale și școli medicale.Pentru mai multe specializări Fizica, studii universitare de licență sunt doar o etapă preliminară pentru exercitarea unui grad mai avansat, care va duce la o carieră ca un om de știință academică, sau cercetător.

&nbsp

&nbsp

Admitere Cerințe


Pentru Solicitanții regulate


Solicitanții trebuie să completeze liceu (M.6) certificatul sau echivalentul acestuia cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.
Solicitanții trebuie să demonstreze competență limba engleză: TOEFL, un scor de 79 sau mai sus, o IELTS (banda academică) scor de 6,0 sau mai mare, un scor de 1650 SAT1 cu scorul Matematic de cel puțin 580.


Solicitanții sunt obligați să stea pentru un examen scris, inclusiv engleza (TOEFL ITP și scriere), Matematică, Științe și Afaceri Generale curente. Dacă acestea sunt de succes, cu examen scris, ele vor fi invitate la un interviu.


Notă: Solicitanții ale căror competențe lingvistice în engleză nu sunt suficiente pentru acceptarea imediată pot fi sfătuiți să studieze în Centrul de Pregătire pentru Limbi și Matematică (PC). Solicitanții care finalizează cu succes cerintele PC-uri vor fi eligibile pentru acceptare la program regulat de studiu MUIC în trimestrul următor. MUIC oferă, de asemenea, o "intensiv engleză Programul" curs pentru studenții care se pregătesc să ia examenul de intrare în engleză colegiului.

&nbsp


Pentru solicitanții internaționale


Candidații interesați pot aplica internaționale de 3 ori pe an, prin Secția de admitere. Solicitanții trebuie să fi finalizat deja studiile de liceu sau echivalent la liceu cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.


Dacă școala certificatul / diploma nu este în limba engleză, o traducere legalizată în limba engleză a documentului trebuie să fie dispuse și înaintează Ministerului Educației, în Thailanda pentru a vedea dacă este acceptabil.


Candidații care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză trebuie să prezinte un scor TOEFL (IBT scor de cel puțin 79, cu un scor de cel puțin 25 în scris) sau IELTS scor (6,0 sau mai sus, cu scrierea 6,0) sau SAT scor (1650, cu un scor Math de 580 sau mai sus).


Odata ce candidații sunt admise oficial ca studenții full-time, acestea sunt necesare pentru a sta de scris în engleză și teste de plasament matematica pentru a vedea la ce nivel se pot inscrie pentru.


Vezi 18 mai multe cursuri de la Mahidol University International College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iunie 2020
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date