Read the Official Description

Bachelor of Science în Informatică


Colegiul de Stiinte si Matematica va promova, de sprijin și de a recompensa excelența în predare; îmbunătățirea recrutarea și menținerea; îmbunătăți serviciul comunității; îmbunătățirea gestionării subvențiilor; să promoveze puternice programe de cercetare facultate; și să promoveze excelența pentru a promova înalt nivel de competență de către studenți.


Colegiul de Știință și matematică se angajează să ajute studenții exceleze academic și de a realiza o carieră productive, prin programe în mediul academic, de cercetare și de muncă în folosul comunității. Colegiul oferă grade în Biologie, Chimie, Informatică, Biologie Marină, matematică, fizică și tehnologie de proces. Oportunități care conduc la grade in inginerie si medicina la universitati afiliate mări ofertele noastre de grad. Colegiu de facultate s-au angajat la învățarea pe tot parcursul vieții și de cercetare științifică, avansare academică și pedagogică, precum și de mobilizare a comunității locale prin intermediul serviciului și oportunități sporite.

Paradigmă


Burlac în gradul științei calculator este destinat pentru studenții care au plan pe a începe o carieră profesională în informatică , imediat după absolvire sau pentru studenții care doresc să urmeze studii postuniversitare. Programul oferă o bază profesională solidă în informatică, matematică și știință, și include opționale, care pot fi selectate pentru a asigura o expunere la o arie de aplicare în sistemele de știință sau informații de calculator. Este potrivit pentru studenții care caută locuri de muncă în industria de calcul și pentru studenții care doresc o înțelegere a modului în care computerele și aplicațiile lor evoluează.

Program taught in:
Engleză

See 14 more programs offered by University of the Virgin Islands »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline