Bachelor of Science în Informatică


Informatica constă dintr-o gamă largă de domenii de calcul, de la fundamentele teoretice ale dezvoltării tehnologiei de stat-of-the-art în scară largă a sistemelor și rețelelor, sisteme inteligente de programare, mobilă și internet și multe altele. Elevii majoring în Informatică primi pregătire solidă în programare, analiza algoritm si proiectarea, dezvoltarea sistemelor, managementul informațiilor și securitatea calculatorului.Computer Science Major oferă studenților posibilitatea de a explora mai multe domenii de interes din punct de vedere teoretic, software-ul și hardware-ul, care include microprocesoare si arhitectura de calculator, grafica pe calculator, sisteme de baze de date, sisteme distribuite, rețele de calculatoare, analiza numerica, sisteme de operare, limbaje de programare , software-ul de inginerie, inteligență artificială, inclusiv depozitarea datelor și minerit, precum și de gestionare a informațiilor de tehnologie.

&nbsp


Oportunități de carieră


Oportunități de carieră pentru majors de Informatică includ de lucru pentru universități de cercetare, laboratoare de cercetare industrială și dezvoltare software, mici și mari și companii de servicii informatice și alte organizații, cum ar fi întreprinderile, agențiile guvernamentale, instituții financiare și a întreprinderilor de îngrijire a sănătății, care necesită oameni cu experiență în web dezvoltare, design de interfață, problemele de securitate și de calcul mobil.

&nbsp

&nbsp

Admitere Cerințe


Pentru Solicitanții regulate


Solicitanții trebuie să completeze liceu (M.6) certificatul sau echivalentul acestuia cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.
Solicitanții trebuie să demonstreze competență limba engleză: TOEFL, un scor de 79 sau mai sus, o IELTS (banda academică) scor de 6.0 sau de mai sus, un scor de 1650 SAT1 cu scorul Matematic de cel puțin 580.


Solicitanții sunt obligați să stea pentru un examen scris, inclusiv engleza (TOEFL ITP și scriere), Matematică, Științe și Afaceri Generale curente. Dacă acestea sunt de succes, cu examen scris, ele vor fi invitate la un interviu.


Notă: Solicitanții ale căror competențe lingvistice în engleză nu sunt suficiente pentru acceptarea imediată pot fi sfătuiți să studieze în Centrul de Pregătire pentru Limbi și Matematică (PC). Solicitanții care finalizează cu succes cerintele PC-uri vor fi eligibile pentru acceptare la program regulat de studiu MUIC în trimestrul următor. MUIC oferă, de asemenea, o "intensiv engleză Programul" curs pentru studenții care se pregătesc să ia examenul de intrare în engleză colegiului.

&nbsp


Pentru solicitanții internaționale


Candidații interesați pot aplica internaționale de 3 ori pe an, prin Secția de admitere. Solicitanții trebuie să fi finalizat deja studiile de liceu sau echivalent la liceu cum a fost emis de către Ministerul Educației, Thailanda.


Dacă școala certificatul / diploma nu este în limba engleză, o traducere legalizată în limba engleză a documentului trebuie să fie dispuse și înaintează Ministerului Educației, în Thailanda pentru a vedea dacă este acceptabil.


Candidații care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză trebuie să prezinte un scor TOEFL (IBT scor de cel puțin 79, cu un scor de cel puțin 25 în scris) sau IELTS scor (6,0 sau mai sus, cu scrierea 6,0) sau SAT scor (1650, cu un scor Math de 580 sau mai sus).


Odata ce candidații sunt admise oficial ca studenții full-time, acestea sunt necesare pentru a sta de scris în engleză și teste de plasament matematica pentru a vedea la ce nivel se pot inscrie pentru.


Vezi 18 mai multe cursuri de la Mahidol University International College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iunie 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date