Citește Descrierea Oficială

Programul de informatică pregătește studenții pentru carieră ca programatori de sisteme într-un mediu științific și / sau inginerie și pentru studii postuniversitare în informatică. Cursurile de matematică și inginerie completează un nucleu puternic de cursuri de informatică, permițând studenților să proiecteze și să implementeze programe software care necesită computări complicate, structuri de date și interfețe.

Curriculum

Matricea de mai jos este un plan de eșantionare pentru toate cursurile necesare pentru acest program.

Student în anul întâi

cădea Arc
ROML 1013 Compoziția I 1 3 ROML 1023 Compoziția II 1 3
Arte plastice și umaniste 3 Științe sociale 1 3
Istoria / Guvernul SUA 1 3 MATH 2914 Calculul I 4
TECH 1001 Orientarea spre universitate 1 COMS 2003 Aplicații pentru microcomputere 3
COMS 1403 Orientare spre calcul, informație și tehnologie 3 COMS 2104 Fundamentele Programării Calculatoarelor I 4
COMS 1411 Laboratorul de informatică și informatică 1
Numărul total de ore 14 Numărul total de ore 17
Al doilea de studentiecădea Arc
ELEG 2130 Digital Logic Design Lab 0 ENGL 2053 Scriere tehnică 3
ELEG 2134 Design logic digital 4 Secvența științifică I 2 4
MATH 2924 Calculul II 4 Structuri de date COMS 2213 3
COMS 2203 Fundamentele Programării Calculatoarelor II 3 COMS 2223 Organizarea și programarea calculatoarelor 3
COMS 2903 Structuri discrete pentru principalele tehnici 3 COMS 3913 Structuri discrete avansate 3
Numărul total de ore 14 Numărul total de ore 16
JUNIOR

cădea Arc
Știință secvență II 2 4 Arte plastice și umaniste 1 3
MATH 3153 Statistica aplicată I 3 COMM 2173 Vorbit de afaceri și profesionale 3
COMS 2700 Laboratorul de Rețea și Arhitectură 0 COMS 3703 Sisteme de operare 3
COMS 2703 Rețele de calculatoare și arhitectură 3 COMS 4163 Personal Engineering Software 3
COMS 3213 Structuri de date avansate și design al algoritmului 3 COMS 4700 Lab pentru comunicații de date și rețea 0
COMS 3233 Design și implementare de date 3 COMS 4703 Comunicații de date și rețele 3
Numărul total de ore 16 Numărul total de ore 15
Senior

cădea Arc
Științe sociale 1 3 COMS 4043 Analiza și proiectarea sistemelor II 3
MATH 4003 Algebra liniară I 3 COMS 4403 Design Compiler 3
COMS 3053 Implicațiile tehnologiei asupra societății 3 Management 3 3
COMS 4033 Analiza și proiectarea sistemelor I 3 Electivă (matematică sau știință) 4 2
COMS 4103 Organizarea de limbi de programare 3 Electivă (nivel 3000-4000) 2
Numărul total de ore 15 Numărul total de ore 13
1 Consultați alternativele alternative sau înlocuirile din "Cerințe educaționale generale".
2 Pot fi satisfăcuți de orice secvență științifică de 1 an care necesită un laborator în fiecare curs, excluzând cursurile de știință biologică.
3 Această opțiune de management este selectat din COMS 4053 Managementul Resurselor Informaționale, COMS 4063 Administrarea Proiectului IT Administrarea Proiectului sau cursul MGMT aprobat în comun de către Departamentul de Management și Marketing și Departamentul de Informatică și Informatică.
4 Dacă se ia o opțiune de matematică, electiva matematică trebuie să fie mai presus de pre-calcul.

Cerințe de admitere necondiționate

Universitatea Arkansas Tech nu face discriminări în funcție de culoare, sex, rasă, vârstă, origine națională, religie sau dizabilitate în oricare dintre practicile, politicile sau procedurile sale. Aceasta include, dar nu se limitează la, admiterea, angajarea, ajutorul financiar sau serviciile educaționale. Universitatea Arkansas Tech respectă toate legile statale și federale aplicabile, incluzând, dar fără a se limita la, titlul VI și titlul VII din Legea drepturilor civile din 1964, modificată, Legea privind discriminarea pe motive de vârstă din 1967, modificată, titlul IX din amendamentele educaționale Din 1972, Secțiunea 504 din Amendamentele Actului de Reabilitare din 1974, Actul de restaurare a drepturilor civile din 1987, Legea privind americanii cu dizabilități din 1990 și Legea drepturilor civile din 1991. Biroul de acțiune afirmativ, Building Administration, Suite 212, a fost desemnat să coordoneze eforturile de conformitate.

Date importante
Termenul limită pentru primăvara prioritară: 1 ianuarie
Scadență prioritară de aplicare: 1 august

Intră pe forum:

Noii studenți la Universitatea Arkansas Tech trebuie să depună o cerere de admitere, scorurile la examenul de admitere la facultate, un document de înregistrare a finalizării cerințelor secundare și dovada imunizării care documentează 2 MMR. Dacă aveți un credit colegiu concurent, este necesar un proces-verbal oficial de la acea instituție. Pentru cursul de plasare avansată (AP), programul de examinare la nivel de colegiu (CLEP) sau creditul internațional de bacalaureat (IB), rapoartele de scor inițială sau o copie certificată de la liceu vor trebui depuse înainte de atribuirea creditului. Un criteriu minim pentru scorurile examenului și media punctelor medii este prezentat mai jos:

  1. Scorul compozit ACT de 19 sau mai mare, scorul compozit SAT de 990 sau mai mare pe scara RSAT de 1600 sau un scor compozit SAT de 1330 pe fostul examen SAT cu o scară de 2400 sau un scor ACCUPLACER de generație următoare de 246 compuse. Notă: examenul de scriere ACT nu este necesar în scopuri de admitere.

Finalizarea cerințelor de absolvire dintr-o școală secundară publică, o școală secundară privată sau un program de școală la domiciliu care să dovedească o medie minimă de 2,0 / 4,0 și o finalizare a curriculum-ului școlii secundare a școlii, sau scorul minim GED de 600.
Studenții care au obținut un punctaj corespunzător pe un program de plasare avansată (AP), un program de examinare la nivel de colegiu (CLEP) sau o bacalaureat internațional (IB) pot obține un credit pentru absolvire la Universitatea Arkansas Tech, obținând un punctaj calificativ pentru examene. Aceste credite pot satisface cerințele educației generale. Scorurile AP, CLEP și IB trebuie să fie documentate în cererea dvs. de admitere. Trimiteți rapoarte oficiale de scor sau copii lizibile embosate de liceul dvs. la Oficiul de Admitere. Elevii care au obținut un Bacalaureat Internațional (IB) trebuie să depună bilanțul IB pentru evaluare. Elevii care finalizează cu succes programul de Bacalaureat Internațional pot câștiga credit pentru absolvire la Universitatea Arkansas Tech.

Persoanele care nu îndeplinesc cerințele de admitere necondiționate vor fi admise în mod condiționat, cu un scor compus ACT minim de 15, scor compozit SAT de 830 sau mai mare pe scara RSAT de 1600 sau un scor compozit SAT de 1060 pe fostul examen SAT cu o scară de 2400 sau un scor ACCUPLACER de generație următoare de 229 și prin completarea miezului colegiului cu scorul GED mediu sau minim de 600 /

Student retur:

Elevii care nu au participat la Arkansas Tech în ultimul an sau au urmat un alt colegiu sau universitate de la ultima vizită la Tech trebuie să depună o nouă cerere de admitere. Cerințele medii ale punctelor medii sunt prezentate mai jos:

  • Nu a participat la un alt colegiu de la participarea la Tech
    • Cumulativ Tech GPA de 2,0 sau mai mare
A urmat un alt colegiu de la participarea la Tech
  • Cumulativ Tech GPA de 2,0 sau mai mare
  • Transcrierea (ele) colegială oficială care documentează o colegiu cumulat GPA de 2,0 sau mai mare
  • Trebuie să fie eligibil pentru reînscriere la ultima instituție la care a participat

Student de transfer:Studenții care nu au frecventat Universitatea Arkansas Tech trebuie să depună o cerere de admitere, transcrieri oficiale de la fiecare instituție la care au participat anterior și dovada imunizării.

Dacă se transferă mai puțin de 24 de ore de credit, trebuie transmise o transcriere oficială de liceu și scoruri ACT, SAT sau ACCUPLACER. Transferați elevii cu mai mult de 24 de ore, care nu au absolvit cursurile de limbă engleză sau matematică, vor fi obligați să prezinte scorurile de test. Universitatea Arkansas Tech va recunoaște un credit de transfer de la o instituție americană, cu condiția ca instituția să fie acreditată de una dintre cele șase asociații regionale de acreditare din SUA și pentru cursurile aprobate pentru transfer de către ADHE prin ACTS. Acceptarea creditului de curs poate depinde de data la care instituția a fost acreditată sau de data la care un curs a fost aprobat pentru transfer de către ADHE. Creditul de transfer pentru cursuri de la instituții din afara SUA va fi luat în considerare individual. Studenții care doresc să transfere credit de la un colegiu / universitate străină trebuie să completeze o evaluare a acreditărilor printr-o companie autorizată de Universitatea Arkansas Tech (o listă a furnizorilor autorizați de servicii poate fi obținută în IMSSO sau în biroul registratorului). Creditul de transfer, deși acceptat de universitate, nu este garantat a fi aplicabil cerințelor de gradul de reuniune pentru programul special de studiu ales de studentul de transfer. După ce a fost admis, consilierul dvs. academic va determina care credite contează pentru cerințele dvs. de grad.

Cerințele medii ale punctelor medii sunt prezentate mai jos:

  1. Toate transferurile trebuie să fie eligibile pentru reînscriere la ultima instituție frecventată și să aibă un colegiu cumulat GPA de 2,0

Dacă nu îndepliniți cerințele pentru admiterea necondiționată sau dacă aveți nevoie de detalii suplimentare cu privire la oricare dintre informațiile de mai sus, trimiteți un e-mail la Office of Admissions la tech.enroll@atu.edu. Ne puteți contacta și prin telefon la numărul 800-582-6953 sau (479) 968-0343. Documentele neoficiale pot fi trimise prin fax la (479) 964-0522. Toate documentele de admitere finală trebuie trimise prin poștă la adresa:


Arkansas Tech University
Biroul de admitere și Recrutarea studenților
Sala Brown, suita 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Refuzul non-academic
Rețineți că performanța academică nu este singurul criteriu de admitere la universitate. Universitatea poate evalua comportamentul unei persoane și fundalul pentru a determina capacitatea acesteia de a menține standardele de conduită academică și profesională preconizate la universitate. O evaluare poate lua în considerare comportamentul și performanțele actuale, precum și experiențele și acțiunile din trecut. Simpla calificare pentru admitere nu garantează admiterea.
Program predat în:
Engleză
Arkansas Tech University

Vezi 8 mai multe cursuri de la Arkansas Tech University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Ian. 2020
Duration
4 anii
La zi
Price
4,972 USD
Rezident (în-stat) de 22 de ore de credit de școlarizare; 9.944 dolari SUA Non-rezident (Out-of-State) 22 de ore de credit de școlarizare
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Ian. 2020