Claflin301

Departamentul de Matematică și Informatică depune toate eforturile pentru a oferi programe în învățământul general, educația matematică, și pre-inginerie pentru studenții care doresc să urmeze o carieră profesională sau studii postuniversitare în domeniile matematică, informatică, inginerie informatică, și științe informatice de management. Acest program este conceput pentru studenții care intenționează să meargă la școală absolvent de a câștiga MS sau doctorat gradul și / sau să caute o poziție în industrie sau de guvern ca (securitatea cibernetică), specialist în software-ul.

Curriculum

De licență Universitatea Claflin Informatică (CS) Curriculum-ul oferă o bază solidă în știința calculatoarelor, precum și cunoștințe de specialitate prin alegerea studentului de cale ferată. Curriculum-ul CS oferă cunoștințe care se aplică în multe domenii, inclusiv in mai multe domenii de inginerie, știință și medicină. Curriculum-ul specifică faptul că un student trebuie să ia un minim de 50 de ore de cursuri de informatică.

Metoda științifică și practicile de cercetare științifică sunt, de asemenea, acoperite în anul doi, Junior și cursuri de seminar Senior cu cerința de depunere a lucrărilor spre finalizarea Capstone Senior Project.

Oportunități pentru studenți și Experiență

Elevii lucrează cu inițiative de sensibilizare pentru a îmbunătăți educația informatică la toate nivelurile. Una dintre aceste inițiative este STARS (Studenților & Tehnologie Academia, Cercetare & Service) Alliance parteneriate regionale între mediul academic, industrie, K-12 și comunitatea să consolideze programele locale, concentrându-se pe K-12 de mobilizare, în folosul comunității, lider de student și de calcul de cercetare a diversității.

Elevii lucrează cu mai multe programe axate pe creșterea numărului conductei de calcul prin obtinerea studenților interesați de disciplinele STEM și cariere tehnologice viitoare. Aceste programe includ Asociația Computing Machinery (ACM) si Societatea Nationala a Inginerilor Negre (NSBE). Studenții noștri desfășoară activități de informare pentru a include elementare locale, de mijloc, și liceu într-un efort concertat de a extinde participarea la calcul pentru minorități și a fetelor de slab reprezentate. Aceste ateliere includ băieți și fete de predare de la K-12 cum să scrie programe, dezvolta site-uri web, și roboți de program.

Cariere si a rezultatelor

Absolvenții programului de Matematică și Informatică va fi în măsură să aplice cunoștințele lor de matematică și informatică la disciplina. Elevii vor fi capabili să analizeze o problemă și să definească cerințele corespunzătoare pentru soluționarea ei. Elevii vor fi capabili să proiecteze, să dezvolte și să pună în aplicare, și să evalueze un sistem, un proces sau un program bazat pe calculator pentru a satisface nevoile dorinta. Ei vor fi capabili să lucreze eficient pe echipe pentru a realiza obiectivele comune.

Un grad în informatică oferă multe opțiuni. opțiuni de carieră sunt nelimitate. oportunități de locuri de muncă sunt în creștere de zi cu zi, cu salarii competitive și un viitor sigur. Deci, ce se poate face cu un loc de muncă în știința calculatoarelor?

Absolvent poate deveni un

 • Software-ul aplicație dezvoltator
 • Computer Systems Analyst
 • Calculator Systems Engineer
 • Administrator de rețea Sisteme
 • Administratorul bazei de date
 • analist de informații de afaceri
 • web Developer
 • Programator calculator
 • Sisteme Software Developer
 • Software-ul de Asigurare a Calității (QA) Tester
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Claflin University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi