Bachelor of Science în inginerie civilă

Mapúa Institute of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în inginerie civilă

Mapúa Institute of Technology

Programul de inginerie civilă își propune să ofere cea mai înaltă calitate, educație tehnică, științifică, și liberal larg pentru a permite studenților să se califice pentru absolvent sau educație avansată și munca profesională într-o gamă largă de activități de inginerie civilă.

Acesta adoptă un program de experiență de învățare bazată pe rezultatele care acoperă inginerie structurală, inginerie geotehnice, inginerie de transport, inginerie resurselor de apă, ingineria construcțiilor și managementul și ingineria mediului.

forța de tracțiune a programului este de a crea și menține un mediu educațional bazat pe rezultate, care vor permite absolvenților de a practica inginerilor constructori ca de succes pentru progresul societății și de a promova profesionalismul în practica de inginerie.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI EDUCATIONAL

În termen de cinci ani de la absolvire, absolvenții programului de inginerie civilă are: i. Întreprinse, individual sau în echipe, proiecte care arată capacitatea de a rezolva probleme complexe de inginerie ii. A avut o implicare substanțială în proiecte care să ia în considerare siguranța, sănătatea, preocupările legate de mediu și bunăstarea publică, în parte, prin aderarea la codurile și legile necesare.

iii. Succesul profesional prin intermediul Demonstrat promoții și / sau funcții de răspundere în creștere iv. Învățarea pe tot parcursul Demonstrat viață prin progresul spre realizarea unui grad avansat, dezvoltare profesionala / cursuri de formare continuă, sau cursuri de formare industrială v. comportament profesional și atitudine în Expus practica de inginerie vi. Acțiuni inițiate și puse în aplicare spre îmbunătățirea practicii de inginerie

PROGRAM REZULTATE

o. Capacitatea de a aplica cunoștințele de matematică, știință și inginerie b. Abilitatea de a proiecta și efectua experimente, precum și de a analiza și interpretarea datelor c. Abilitatea de a proiecta un sistem, o componentă sau proces pentru a satisface nevoile de dorit constrângeri realiste, cum ar cadrul fi economice, de mediu, sociale, politice, etice, de sănătate și siguranță, manufacturability, și durabilitatea d. Abilitatea de a funcționa pe echipe multidisciplinare de e. Abilitatea de a identifica, formula și de a rezolva problemele de inginerie f. Înțelegerea de responsabilitate profesională și etică g. Abilitatea de a comunica în mod eficient h. educație largă necesare pentru a înțelege impactul soluțiilor de inginerie în contextul global și a societății i. Recunoașterea necesității, și capacitatea de a se angaja într-a lungul vieții de învățare j. Cunoașterea problemelor contemporane k. Abilitatea de a utiliza tehnici, abilități și instrumente de inginerie moderne, necesare pentru practica de inginerie l. Cunoaștere și înțelegere a principiilor de inginerie și de management, în calitate de membru și lider într-o echipă, pentru a gestiona proiecte in medii multidisciplinare

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Filipine - Manila, Metro Manila
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Filipine - Manila, Metro Manila
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala