Citește Descrierea Oficială

Acest program este conceput pentru a pregăti studenții pentru a practica în calitate de ingineri care sunt experți în procesul de producție, de la proiectare pana la fabricare. Este preocupat de punerea în aplicare a cunoștințelor științifice și de inginerie de bază pentru dezvoltarea, fabricarea, și distribuția de produse de toate tipurile. Acesta acoperă, de asemenea, diverse domenii, precum proiectarea și funcționarea fabrici, analiza economică a proiectelor, simularea pe calculator a sistemelor de fabricație, utilizarea de roboți în producție, proiectarea de sisteme de manipulare materiale, și de proiectare a sistemelor de control al producției.

Absolvenții din acest program au o bună pregătire pentru opțiuni de carieră în numeroase industrii, cum ar fi electronica, energie, de prelucrare a produselor alimentare, și de fabricație. Pozițiile posibile în companii includ inginer proiectant, inginer de fabricație / director, inginer proces / director, și mai mult. Absolvenții sunt, de asemenea, bine pregătiți pentru o studii postuniversitare de succes.

Misiune

Pentru a atinge viziunea sa, școala se angajează să: - Dezvoltarea de programe excelente academice care să răspundă nevoilor în schimbare rapidă de ambele comunități locale și globale.

 • conduită relevante și de ultimă oră de proiecte de cercetare și dezvoltare în diferite domenii ale ingineriei mecanice care au un impact imediat asupra societății.
 • Realizarea de proiecte de extindere comunitate care înălța condițiile de viață ale celor marginalizați și conservarea mediului.
 • Produce absolvenți care sunt competente punct de vedere tehnic și îmbibată cu valorile de bază Mapua de disciplină, excelență, de angajament, integritate și relevanță.

PROGRAMUL DE EDUCAȚIE OBIECTIVE

În termen de cinci ani de la absolvire, absolvenții programului de fabricație Engineering are: 1. Întreprinse, individual sau în echipe, proiecte care arată capacitatea de a rezolva probleme complexe de inginerie 2. A avut o implicare substanțială în proiecte care să ia în considerare siguranța, sănătatea, preocupările legate de mediu și bunăstarea publică, în parte, prin aderarea la codurile și legile 3 necesare. Succesul profesional prin intermediul Demonstrat promoții și / sau poziții de responsabilitate crescândă.

 1. Învățarea pe tot parcursul Demonstrat viață prin progresul spre realizarea unui grad avansat, dezvoltare profesionala / cursuri de formare continuă, sau cursuri de formare industriale 5. Comportament profesional și Expuse atitudine în practica de inginerie 6. Acțiuni inițiate și puse în aplicare spre îmbunătățirea practicii de inginerie

PROGRAM REZULTATE

 • Capacitatea de a aplica cunoștințele de matematică, știință și inginerie.
 • Abilitatea de a proiecta și efectua experimente, precum și pentru a analiza și interpreta datele.
 • Abilitatea de a proiecta un sistem, o componentă sau proces pentru a satisface nevoile de dorit constrângeri realiste, cum ar cadrul fi economice, de mediu, sociale, politice, etice, de sănătate și siguranță, manufacturability, și durabilitate.
 • Capacitatea de a funcționa pe echipe multidisciplinare.
 • Abilitatea de a identifica, formula și de a rezolva problemele de inginerie.
 • Înțelegere a responsabilității profesionale și etice.
 • Abilitatea de a comunica în mod eficient.
 • educație largă necesare pentru a înțelege impactul soluțiilor de inginerie în contextul global și social.
 • Recunoașterea necesității, și capacitatea de a se angaja în învățarea pe tot parcursul vieții.
 • Cunoaștere a problemelor contemporane.
 • Abilitatea de a utiliza tehnici, abilități, și instrumentele ingineriei moderne necesare pentru practica inginerească.
 • Cunoaștere și înțelegere a principiilor de inginerie și de management, în calitate de membru și lider într-o echipă, pentru a gestiona proiecte in medii multidisciplinare.
Program predat în:
Engleză

Vezi 31 mai multe cursuri de la Mapúa Institute of Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Noem. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date