Bachelor of Science în inginerie electrică și electronică

Generalități

Programul de descriere

Inginerie Electrică și Electronică este o zonă a cărei subiecți s-au schimbat într-un ritm extraordinar pe măsură ce societatea evoluează. Scopul nostru este de a oferi inginerilor bine educați și calificați care vor fi pe deplin consacrat aspectelor tehnice de bază ale ingineriei.

Cursuri includ știința de bază, matematică, experiență de laborator și de formare pentru utilizarea echipamentelor moderne de măsurare și proiectare. Oportunitățile din cadrul departamentului de EEE include proiectarea și funcționarea în producerea de energie electrică, de transport și distribuție; întreținerea motoarelor electrice, generatoare Masini, switchgears, ajutându-i să se familiarizeze cu sisteme de telecomunicații, comunicații prin satelit și radio.

Departamentul are laboratoare cu taiere infrastructura de margine și facilități. Ne așteptăm ca elevii vor învăța să aplice cunoștințele lor în electronică să se gândească mai metodic și să ofere soluții pentru probleme.

Cerințele de admitere

  • Minimă AAP 2.50 fiecare la SSC și HSC / Diplomă (AAP Dacă este sub 2.50, atunci minim GPA 2.00 și totală GPA 6.00 este necesar)
  • O nivel 5 subiecți, GPA 2.50 și un nivel -2 subiecți, GPA-2,00 (One grad E este acceptat în 7 subiecți)
  • Candidații din cursuri GED trebuie să aibă 410 mărci în 5 subiecți în mod individual și 450 de mărci, în medie, din 800 de mărci.
  • Studenții care s-au așezat pentru HSC și sunt în așteptare pentru rezultate pot avea acces provizoriu. Cu toate acestea rezultatul publicat este necesar pentru confirmarea admiterii.
  • Studenții trebuie să aibă fundal știință.
  • Candidații care au terminat școala în străinătate trebuie să prezinte verificate / atestate copii ale documentelor academice anterioare de la institutul lor / Ministerul de Externe și certificat Echivalența din secundar și superior secundar Educație Board, Dhaka.

PROGRAM STRUCTURA

Defalcarea desigur din totalul de 154 de credite și cerințele de gradul este după cum urmează:

cursuri
Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Canadian University of Bangladesh (CUB) is a new university. Yes it is newly established (January, 2016), but it is also a totally new breed of university, too. What makes Canadian University unique? ... Citeste mai mult

Canadian University of Bangladesh (CUB) is a new university. Yes it is newly established (January, 2016), but it is also a totally new breed of university, too. What makes Canadian University unique? It’s application based. That means that “we teach by demonstrating; we learn by doing”. Our approach to education, in that respect, very much follows the North American Model. Citește mai puţin