Bachelor of Science în Justiție penală

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Bachelor Degree Bursa este oferit o dată pe an, de obicei, în luna martie. Bursa de cere elevilor să aibă un GPA global 3.0 sau mai mare și să fie înscriși într-un program de studii de licență la Polk State College. Bursele acoperă, în general, 6 credite de școlarizare și taxele pentru semestrul de toamna și 6 credite de școlarizare și taxele pentru semestrul de primăvară.

O Bachelor of Science în Justiție penală Studii la Polk State College este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere mai largă a criminalității și a mecanismelor de control al criminalității ale societății și de a le pregăti pentru o carieră profesională în domeniul justiției penale.

Gradul oferă o privire de ansamblu asupra domeniului interdisciplinar al justiției penale, bazându-se pe următoarele baze de cunoștințe:

  • criminologie
  • sociologie
  • psihologie
  • lege
  • Politici Publice

Cauzele și Prevenirea penal Comportament

Curriculum-ul program include conținut legat de comportamentul deviant, de urmărire penală, corecturi, sistemul judiciar și administrarea justiției penale. Absolvenții programului Justiție penală sunt pregătite pentru o carieră la nivel de intrare în sistemul de justiție penală, cum ar fi aplicarea legii, corecțiile, probațiune / eliberare condiționată, de securitate privată / industrie, precum și în alte domenii de justiție penală.

Acest grad este, de asemenea, benefic pentru angajații actuali în aplicarea legii ce caută beneficii de stimulare sau de avansare în carieră. In plus, absolvenții sunt pregătiți pentru studii postuniversitare în domeniul justiției penale și domenii conexe.

De ce un Bachelor of Science în Justiție penală de la Polk State College?

  • Cursuri oferite on-line sau hibrid pentru a satisface nevoile de profesioniști ocupat
  • educație de calitate predate de profesori cu lumea reală experiență de justiție penală
  • experiențe de clasă centrate pe elev
  • Accelerați cursuri de opt săptămâni
  • Dimensiuni Clasa mici
Ultima actualizare Oct 2016

Despre facultate

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Citeste mai mult

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Citește mai puţin
lakeland , Bartow , Lacul Galilor , Winter Haven + 3 Mai mult Mai Puțin