Bachelor of Science în managementul de proiectare

Generalități

Programul de descriere

Maiorul de management de design oferă studenților noștri posibilitatea de a studia designul în contextul mai larg al antreprenoriatului și de gestionare a procesului de creație.

Studenții noștri să ia cursuri de proiectare în Colegiul de Arhitectură, Artă și Design, precum și cursuri de afaceri în School of Business Administration. Programul nostru de management de design este singurul program de acest gen din regiune.

Studenții noștri sunt în cerere de către o gamă largă de organizații care au nevoie de profesioniști cu abilități de management puternice și o înțelegere și apreciere a procesului de creație. Absolvenții noștri lucrează ca directori de proiectare pentru corporații publice și private, precum și de proiectare și de agenții de publicitate directori de cont. În plus, acestea sunt recrutați în mod activ de galerii, organizații de evenimente și muzee din întreaga regiune.

Absolvenții de la programul nostru de management de design sunt echipate cu aptitudini, cunoștințe și de încredere pentru:

  • de lucru în departamentele de client service în cadrul agențiilor de publicitate, care ar putea implica definirea indispensabili creative, a costurilor, gestionarea, planificarea unui proiect si colaborarea cu departamentul de creatie
  • lucra cu managerii de evenimente, care ar putea implica planificarea și managementul de promovare, menținerea legăturii cu designeri pentru materialul grafic și management de proiect
  • să stabilească noi societăți de proiectare prin elaborarea de planuri de afaceri, elaborarea strategiilor de marketing si stabilirea echipelor de personal pentru companie
  • lucra ca manageri de design freelance pentru persoane fizice sau organizații care necesită management de proiect de specialitate

Absolvenții noștri au, de asemenea, cunoștințe de lucru a metodologiei de proiectare și de aplicații, de luare de imagine, web design și vizualizare. Acestea sunt, de asemenea, potentiale zone de concentrare pentru programul de studii.

Studenții noștri părăsesc programul cu un portofoliu detaliat al muncii lor, care demonstrează abilitățile lor specifice și cunoștințele legate de lumea de management al designului.

Programul nostru de studiu în cadrul Departamentului de Artă și Design se bazează pe tradiții puternice de experimentare vizuale și de pregătire profesională și se concentrează pe complexitatea procesului de proiectare și de gândire strategică.

specializări noastre în managementul de design, design multimedia și de comunicare vizuală sunt construite în jurul unei serii de studiouri care ajuta studenții noștri înțeleagă elementele esențiale de proiectare: text, culoare, imagine, mișcare, materiale, mass-media și mesajul.

Designerii noștri în curs de dezvoltare să învețe să creeze răspunsuri alternative la contextele în schimbare. Ca producători de obiecte, de comunicații și medii, studenții noștri să definească, să extindă și să transforme lumea din jurul lor. În timp ce cursurile noastre oferă studenților noștri cu experiență în proiectarea, ei dau, de asemenea, studenții noștri o lățime de înțelegere a altor discipline. Curriculum-ul nostru pune accentul pe învățarea experiențială în studio și încurajează studenții noștri să lucreze în strânsă colaborare cu facultatea de a deveni ganditori conceptuale competenți și creativi în rezolvarea problemelor.

Studenții noștri dobândi o fundație solidă în design și sunt bine pregătite pentru practica profesională contemporană. La absolvire, ei pot intra în forța de muncă în calitate de profesioniști de proiectare și de a contribui la direcția viitoare de proiectare regionale și culturii vizuale.

Atragem premiat membri ai facultăților din diverse medii academice, culturale și geografice. Membrii facultății noastre sunt activi in ​​scena artelor regionale și activitatea lor este larg expus în regiune și dincolo.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Citeste mai mult

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Citește mai puţin