Claflin101

Acest lucru majore pregătește studenții pentru a înțelege activitățile comerciale utilizate în anticiparea, managementul și satisfacerea cererii prin procesul de schimb.

Curriculum

Curriculum-ul de la Universitatea Claflin în Școala de Afaceri este o provocare; cu toate acestea, noi credem că sunteți gata pentru provocare. Cerințele de curriculum pentru programul de marketing includ o combinație de cerințe generale de educație, cursuri de cursuri de administrare a afacerilor și de marketing, ambele necesare și opționale.

Oportunități pentru studenți și Experiență

Experiențe globale

Școala de afaceri oferă oportunități pentru studenții de afaceri de a avea studii internaționale și experiențe culturale, permițând studenților să călătorească în locuri precum India, Londra, Puerto Rico și diverse alte destinații în timp ce acestea sunt în programe de afaceri de licență sau absolvent.

Oportunități de cercetare

Pe parcursul semestrului primăvara fiecărui an elevii au posibilitatea de a prezenta cercetare pe care le-au efectuat în domeniul activității sau cercetarea interdisciplinară, cu alți studenți în diferite specializări.

Stagii și vizite Corporate

elevii de afaceri au stagiu și oportunități de vizitare corporative de la boboc lor an senior de la Universitatea Claflin. Mulți dintre studenții noștri au intern la BMW, Wells Fargo, Santee Cooper, Statele Unite Departamentul Energiei și mai mult.

Cerințe de admitere

Universitatea Claflin oferă pregătire incredibilă pentru viață și de carieră de succes, indiferent dacă sunteți în căutarea o experiență de licență de patru ani sau absolvent de învățământ.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Claflin University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi