Bachelor of Science în Marketing

Generalități

Programul de descriere

Marketing la Colegiul Messiah

La Messiah, veți reuși să faceți "marketingul" prin curriculum flexibil, scriind planuri de marketing reale, furnizând servicii de cercetare pentru companii și chiar participând la componenta de marketing a marketingului.

Ca marketing major la Colegiul Messiah, veți dezvolta abilitatea de a vă folosi abilitățile de gândire critică și de creativitate pentru a pregăti planurile de comunicare de marketing și pentru a dezvolta campanii publicitare și pentru a oferi servicii de cercetare pentru organizațiile locale nonprofit. Organizațiile de campus vă pot cere chiar să vă utilizați abilitățile de marketing în curs de dezvoltare pentru a aduna informații și pentru a vă promova activitățile. Veți învăța cum să identificați problemele etice legate de marketing și să articulați răspunsurile personale care reflectă angajamentul dvs. față de principiile creștine.

Marketing distinctiv majore

Ca manager de marketing la Colegiul Messiah, veți putea:

 • Studiu într-un program numit # 1 cel mai bun program de afaceri pentru anul 2017 de către universitățile creștine online.
 • Călătoriți în străinătate prin intermediul unui program intercultural de 3 săptămâni, al unui Institut Internațional de Afaceri de 10 săptămâni sau al unui semestru în străinătate.
 • Cursuri în comportamentul consumatorilor, publicitate, marketing digital, marketing social media, grafică pe calculator, multimedia și știri.
 • Experimentați oportunități de marketing în lumea reală, finalizând cercetarea și dezvoltând planuri de marketing cuprinzătoare pentru clienții din și din afara campusului.
 • Participați la mesele de mese din cadrul rețelei Messiah Business Alumni pentru a vă conecta cu alți profesioniști din domeniile afacerilor.
 • Aflați despre marketingul printr-o perspectivă creștină, cu un accent puternic pe responsabilitatea socială
 • Participați la o mare varietate de stagii interesante în sectoare / organizații, inclusiv publicitate, sport, finanțe și producție. Plasamentele au inclus Philadelphia Phillies și Hershey Foods.
 • Aplicați ceea ce ați învățat în sala de clasă la situațiile din lumea reală, prin intermediul Clubului de afaceri din cadrul campusului.

Opțiuni de carieră pentru specializările de marketing

Ca absolvent al programului de marketing, elevii sunt echipați pentru a asigura poziții cum ar fi:

 • Director PR
 • Director de dezvoltare marketing
 • Manager Conturi
 • Specialist în marketing
 • Publicitate Executive
 • Coordonator social media
 • Brand Manager
 • Coordonator integrat de marketing
 • Cercetător piață

Oportunități de stagiu pentru majors de marketing

Programul de internship recunoscut la nivel național a lui Messiah le pune pe studenți într-o varietate de stagii de marketing. Câteva exemple includ:

 • agentii de publicitate
 • Echipe sportive
 • Organizații financiare
 • Organizații corporative
 • Organizațiile non-profit

Ce veți învăța

Veți învăța cum să facilitați schimbul reciproc avantajos, care să răspundă atât nevoilor consumatorilor, cât și obiectivelor producătorilor. Pentru a face acest lucru veți obține o perspectivă asupra strategiilor cheie de marketing, cum ar fi segmentarea și direcționarea, avantajul competitiv, poziționarea și branding-ul. De asemenea, vă veți familiariza cu tactica mixului de marketing în legătură cu produsul, locul, promovarea și prețul. Cel mai important, veți fi inspirați să practicați marketingul ca pe un apel creștin în moduri atât eficiente, cât și onorabile de Dumnezeu.

Pe măsură ce aflați mai multe despre rolul proceselor de marketing, cum ar fi publicitatea, vânzările și comunicările, în dezvoltarea economiilor din întreaga lume, veți obține o înțelegere aprofundată despre modul în care procesul de marketing îi ajută pe organizații să își concentreze resursele și atenția asupra întâlnirii cu clienții nevoile și dorințele.

Curriculum-ul de marketing este foarte flexibil, permițând elevilor să ia șase credite de electives de marketing în domenii care se aliniază cel mai bine la interesele individuale de carieră de marketing.

Experiențe practice

Programul de marketing al lui Messiah College pune accentul pe învățarea prin practică. Aproape toate cursurile de marketing implică învățarea experiențială și a serviciilor în care studenții nu sunt doar observatori pasivi, ci și participanți activi. De exemplu, în principiile de marketing, echipele analizează practicile de marketing ale organizațiilor reale, oferind recomandări pentru îmbunătățire. În comportamentul consumatorilor, elevii folosesc concepte din psihologie și sociologie pentru a crea anunțuri originale pentru clienții nonprofit. De asemenea, în Marketing Management & Strategy, echipele creează planuri complete de marketing pentru organizații reale.

Există, de asemenea, multe oportunități interesante în afara clasei, inclusiv Clubul de marketing Messiah College și stagii cu organizații precum The Hershey Company și Martin's Famous Pastry Shoppe.

burse de studiu

Colegiul Messiah oferă mai multe burse, inclusiv bursele Programe și Colegii de Programe de Onoruri, fiecare cu cerințe academice și termene diferite. Trebuie să primim toate materialele de înscriere până la data de 15 ianuarie pentru a lua în considerare cel mai mare număr de burse.

Cetățenilor internaționali li se poate acorda un ajutor financiar suplimentar, de la caz la caz, utilizând informațiile furnizate cu privire la cererea de burse internaționale pentru studenți (ISSA). Legătura cu formularul ISSA este trimisă prin e-mail studenților împreună cu scrisoarea lor de decizie privind admiterea. Asta înseamnă că mai devreme procesul de admitere este finalizat, mai devreme studenții pot solicita ajutor financiar și primi un pachet.

După scăderea bursei academice și a fondurilor de asistență financiară, studenții străini plătesc între 20.000 și 30.000 USD în fiecare an timp de patru ani. Ambasada SUA va refuza cererile de viză pentru studenți dacă studentul nu poate prezenta documente financiare justificative pentru a plăti această sumă pentru cheltuielile colegiului. Aceasta este o regulă guvernamentală, nu o regulă a colegiului.

Putem accepta cererea dvs., transcrierea oficială și scorul de test în orice moment al anului. Trebuie să selectați termenul pe care îl introduceți. Există două admisi pe parcursul fiecărui an universitar - la sfârșitul lunii august pentru termenul nostru de toamnă și la sfârșitul lunii ianuarie pentru perioada de primăvară.

După absolvire

Veți găsi absolvenții care lucrează într-o varietate de locuri de muncă la nivel înalt de marketing - coordonatorul de marketing integrat al unei agenții de publicitate din Philadelphia, un manager de brand pentru Hershey Foods, un director de marketing pentru o organizație de sănătate, un secretar de presă pentru un membru al Congresului SUA, un director al serviciilor de colegiu etc. Unii dețin propriile lor afaceri.

Absolvenții noștri lucrează, de asemenea, ca reprezentanți de vânzări, asociați bancari, comercianți, directori de vânzări, planificatori de marketing și cumpărători media. Sunt disponibile numeroase oportunități, permițându-vă ca, în calitate de absolvent de marketing, să urmăriți zona de lucru care se potrivește cel mai bine intereselor și aptitudinilor dumneavoastră. Școala postuniversitară este o opțiune pe care mulți absolvenți de marketing o urmăresc, mai ales după ce au acumulat mai mulți ani de experiență în muncă.

Absolvenții noștri finalizează programe de MBA în școli precum Penn State, Temple University, Drexel University, Universitatea George Washington și Universitatea George Mason. Ei absolvă cu onoruri din aceste programe distinse. Alții urmăresc diplome de drept sau alte programe postuniversitare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Citeste mai mult

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Citește mai puţin