Bachelor of Science în producția de muzică

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în producția de muzică

Full Sail University

muzică

Muzicieni au jucat mult timp un rol important în mai multe fatete ale industriei de divertisment, folosind muzica pentru a ajuta la îmbogățirea televiziune, film, radio, jocuri video, evenimente live, și mai mult. Cererea de compozitori creative, savvy tehnologic este mai mare decât oricând, și datorită progreselor în înregistrare acasă, coloana sonora a vietii noastre pot fi create aproape oriunde în lume.

Music Production licență completă Sail University of Science grad este conceput pentru a dota aceste muzicieni și compozitori cu abilități de producție de muzică care sunt esențiale pentru succesul în piață modernă de astăzi. Ca un student în program, veți dezvolta o înțelegere a hardware muzicii contemporane și tehnologii software prin crearea de melodii proprii, scoruri, și coloane sonore. Veți primi, de asemenea, o pregătire solidă în teoria muzicii, istoria, și compoziția.

Desigur, în scopul de a construi o cariera solida va trebui să știe cum să-și vândă munca si abilitatile tale de a potentialilor clienti. De aceea, programul MPBS asemenea, vă oferă, cu o cunoaștere aprofundată a de marketing muzica si de afaceri concepte pentru a vă ajuta să înflorească ca o de lucru profesionist în industria de divertisment. La absolvire, veți intra pe piata de locuri de muncă, cu un portofoliu online, personal de proiecte muzicale de calitate profesionale produse pe tot parcursul programului de studii.

Domenii de Focus

  • Teoria muzicii
  • Compoziție
  • inginerie
  • marketing
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 - 29 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala