Read the Official Description

muzică

Muzicieni au jucat mult timp un rol important în mai multe fatete ale industriei de divertisment, folosind muzica pentru a ajuta la îmbogățirea televiziune, film, radio, jocuri video, evenimente live, și mai mult. Cererea de compozitori creative, savvy tehnologic este mai mare decât oricând, și datorită progreselor în înregistrare acasă, coloana sonora a vietii noastre pot fi create aproape oriunde în lume.

Music Production licență completă Sail University of Science grad este conceput pentru a dota aceste muzicieni și compozitori cu abilități de producție de muzică care sunt esențiale pentru succesul în piață modernă de astăzi. Ca un student în program, veți dezvolta o înțelegere a hardware muzicii contemporane și tehnologii software prin crearea de melodii proprii, scoruri, și coloane sonore. Veți primi, de asemenea, o pregătire solidă în teoria muzicii, istoria, și compoziția.

Desigur, în scopul de a construi o cariera solida va trebui să știe cum să-și vândă munca si abilitatile tale de a potentialilor clienti. De aceea, programul MPBS asemenea, vă oferă, cu o cunoaștere aprofundată a de marketing muzica si de afaceri concepte pentru a vă ajuta să înflorească ca o de lucru profesionist în industria de divertisment. La absolvire, veți intra pe piata de locuri de muncă, cu un portofoliu online, personal de proiecte muzicale de calitate profesionale produse pe tot parcursul programului de studii.

Domenii de Focus

  • Teoria muzicii
  • Compoziție
  • inginerie
  • marketing
Program taught in:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 - 29 luni
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date