Read the Official Description

spectacol de producție

Lumini. Audio. Magie. Evenimentele live au puterea de a îndura în mintea unei mulțimi de timp după ce un concert sa încheiat. Dacă v-ați dorit o carieră în producția de evenimente live, programul Full Sail's Show Production vă va ajuta să vă însuflețiți cu abilități practice pentru a lua orice performanță la nivelul următor. De la sunetul live și iluminatul la prezentările corporative , veți crea fundații într-o gamă largă de aplicații audio și vizuale și veți intra în industrie cu o înțelegere profundă a ceea ce mișcă un public.

Colaborând cu o echipă de colegi, veți crea și gestiona un concert într-unul din locațiile noastre din campus. Cursurile de curs din portofoliu vă oferă oportunități pentru o experiență de producție în lumea reală, în timp ce modulele de dezvoltare a carierei pe tot parcursul curriculumului vă pregătesc pentru căutarea dvs. de locuri de muncă. După absolvire, serviciile noastre de dezvoltare a carierei vor fi disponibile pentru asistență și asistență pe măsură ce faceți tranziția pe teren.

Afișat absolvent de producție Ashley Parker a fost angajat de Vans Warped Tour pentru a lucra ca un asistent Stage Manager pe subsolul acustic prezentat de Universitatea Full Sail. Ashley ne spune cum a obținut locul de muncă, ce responsabilități au fost, de ce etapa acustică a subsolului a fost un astfel de succes și ce înseamnă Warped Tour pentru ea.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
20 luni
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date