Bachelor of Science în producție spectacol

Full Sail University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în producție spectacol

Full Sail University

spectacol de producție

Lumini. Audio. Magie. Evenimentele live au puterea de a îndura în mintea unei mulțimi de timp după ce un concert sa încheiat. Dacă v-ați dorit o carieră în producția de evenimente live, programul Full Sail's Show Production vă va ajuta să vă însuflețiți cu abilități practice pentru a lua orice performanță la nivelul următor. De la sunetul live și iluminatul la prezentările corporative , veți crea fundații într-o gamă largă de aplicații audio și vizuale și veți intra în industrie cu o înțelegere profundă a ceea ce mișcă un public.

Colaborând cu o echipă de colegi, veți crea și gestiona un concert într-unul din locațiile noastre din campus. Cursurile de curs din portofoliu vă oferă oportunități pentru o experiență de producție în lumea reală, în timp ce modulele de dezvoltare a carierei pe tot parcursul curriculumului vă pregătesc pentru căutarea dvs. de locuri de muncă. După absolvire, serviciile noastre de dezvoltare a carierei vor fi disponibile pentru asistență și asistență pe măsură ce faceți tranziția pe teren.

Afișat absolvent de producție Ashley Parker a fost angajat de Vans Warped Tour pentru a lucra ca un asistent Stage Manager pe subsolul acustic prezentat de Universitatea Full Sail. Ashley ne spune cum a obținut locul de muncă, ce responsabilități au fost, de ce etapa acustică a subsolului a fost un astfel de succes și ce înseamnă Warped Tour pentru ea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 3, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
20 luni
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Winter Park, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala