Bachelor of Science în Psihologie

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în Psihologie

CONCENTRARE NOSTRU GENERALĂ VOR FI OFERITE LA CAMDEN CENTER!

 • Concentrarea noastră generală accent pe cercetarea și pregătirea pentru educație continuă la nivel de absolvent de bază și aplicată acum este mai convenabil pentru locuitorii din Camden County decât oricând înainte!
 • În domeniul tehnologiei de învățare la distanță sunt permițându-ne pentru prima dată pentru a oferi complet de cursuri în concentrare generală la Camden Center.
 • Cursurile vor fi disponibile pe site-ul complet, complet on-line, transmis în flux live în timp real între campusul Brunswick și Camden Center, iar în "hibrid" (combinație de on-site si on-line) format.
 • In aceasta toamna Dr. Drew va preda psihologia de ajustare la Camden Center, Dr. Culley va fi live-streaming de psihologie comunitară între campusul Brunswick și Camden Center și Dr. Papa este incantata sa fie învățătura sa, desigur teorii ale personalității (vii, de asemenea transmis în direct între Brunswick și Camden Center).

SERVICII UMANE ESTE ACUM CONCENTRARE OFERIT CAPĂT ON-LINE!

 • Incepand cu aceasta toamna, va fi posibil pentru a finaliza un grad de psihologie CCGA complet on-line.
 • concentrarea Servicii Umane a fost reproiectat pentru a fi mai convenabil decât oricând!
 • ofertele de curs noi includ un on-line Metode de cercetare, desigur special pentru Servicii Umane specializări, precum și un comportament nou curs de analiză pentru a deschide mai multe posibilități de carieră!
 • Noi oferim, de asemenea, un stagiu de Psihologie electivă, pentru prima dată!
CCGAthree

Prezentare generală a programului

Bachelor of Science în Psihologie este conceput pentru studenții care doresc să facă o diferență în viețile altora sau se pregătească pentru o carieră care pune accentul de bază sau aplicate.

Psihologia este studiul științific al comportamentului și proceselor mentale. psihologia contemporana este un domeniu interdisciplinar, cu multe căi pentru cariere, care variază de la serviciu pentru a îmbunătăți bunăstarea indivizilor și a sănătății sociale a comunităților la cercetarea academică și de predare. Programul de Psihologie de la CCGA oferă căi de carieră pentru persoanele de serviciu-minded interesați în îmbunătățirea vieții și a comunităților, precum și persoanele academice-minded aplecat spre cercetarea de bază sau aplicate.

Misiune Psihologie

BS CCGA în programul de Psihologie va pregăti studenții pentru servicii și / sau cariere academice, cu un program riguros de studiu în știința psihologiei, inclusiv teoria, cercetarea și metodele cantitative atât de bază și psihologie aplicată.

Programul de Psihologie oferă trei Concentratiile

 1. Psihologia Serviciilor Umane, un domeniu în curs de dezvoltare, la intersecția psihologiei, sănătate, și de afaceri
 2. Organizațional și comunitar Leadership, un domeniu aplicată, cu sediul în psihologia organizațională și a comunității de afaceri și
 3. Psihologie generală, un program tradițional de bacalaureat de studiu în curs de pregătire pentru muncă absolvent

De ce psihologie la coastă Georgia?

O Bachelor of Science în Psihologie de la sacs-acreditat Colegiul de coastă Georgia vă va poziționa să-și îndeplinească visele.

Studenții noștri psihologie învețe cu facultate restante, care sunt oameni de știință respectați, instructori cu experiență și s-au angajat să succesul elevilor.

Programul nostru distinctiv este format dintr-un curriculum inovator și încurajează studenții să se integreze propriile lor interese cu munca curs și în folosul comunității. Programul culminează într-un proiect Capstone, care servește ca o rampă de lansare în forță de muncă sau absolvent al studiului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, glob ... Citeste mai mult

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, global awareness and engaged entrepreneurship. Citește mai puţin