Bachelor of Science în Psihologie

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în Psihologie oferă studenților o varietate de căi pentru cariere de succes în domeniile legate de Psihologie și studii avansate în Psihologie. Elevii pot alege între concentrații în consiliere, managementul resurselor umane, psihologia criminalistică, dezvoltarea duratei de viață și sănătatea minții / corpului.

În loc să aleagă una dintre aceste concentrații, studentul poate, de asemenea, să urmărească Psihologia Generală pentru a obține un fundal larg în domeniu. Toți studenții din programul de studii psihologice sunt instruiți în metodologia de cercetare psihologică, o componentă critică pentru înțelegerea psihologiei ca disciplină academică și profesie.

În plus, programul Psihologie menține relații cu o gamă largă de organizații care oferă stagii în consiliere, servicii umane, asistență medicală sau afaceri. Consilierii colaborează îndeaproape cu studenții pentru a planifica stagiul și pentru a se asigura că experiența are succes.

Consiliere Concentrare

Concentrația de consiliere este concepută pentru studenții care se gândesc la o carieră în consiliere sau alte aplicații ale Psihologiei pentru a ajuta oamenii în setările de servicii clinice și umane. Cursurile de bază includ teorii privind tratamentul psihologic și schimbările comportamentale, tulburările psihologice, abilitățile de ajutor eficient și metodele de cercetare.

Concentrarea Managementul Resurselor Umane

Concentrarea în managementul resurselor umane oferă abilități de fundație necesare pentru a îndeplini rolurile emergente și tradiționale în administrarea personalului și managementul resurselor umane. Pregătirea include un background în abilitățile tradiționale de administrare a personalului, cum ar fi intervievarea și angajarea, evaluarea progresului și potențialului și creșterea eficienței muncii. Cursurile de bază includ managementul resurselor umane, planificarea carierei, relațiile de muncă, compensațiile și beneficiile și metodele de cercetare.

Concentrarea medico-legale Psihologie

Concentrația de psihologie legală este destinată studenților interesați de carieră care se concentrează asupra aplicării Psihologiei în probleme juridice. Această concentrare servește ca o bază solidă pentru cei care doresc să urmeze studii avansate în psihologia criminalistică sau în servicii care au legătură cu probleme juridice. Curriculum-ul include cursuri atât în ​​Psihologie, cât și în Administrația Justiției Penale.

Concentrația dezvoltării duratei de viață

Concentrația pentru dezvoltarea duratei de viață este concepută pentru studenții interesați în carieră care se concentrează pe copii sau alte grupuri specifice vârstei în durata vieții umane. Această concentrare oferă o bază solidă pentru cei care doresc să urmeze studii avansate în psihologia dezvoltării sau în servicii pentru copii, adolescenți sau populații în curs de îmbătrânire în școli și alte setări aplicate.

Concentrația sănătății minții / corpului

Concentrația sănătății minții / corpului este concepută pentru studenții interesați de interrelația dintre aspectele psihologice și fizice ale ființelor umane. Elevii din această concentrare își desfășoară cariera în aplicațiile de sănătate ale științei psihologice.

Ultima actualizare Iul 2017

Despre facultate

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Citeste mai mult

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Citește mai puţin