Read the Official Description

simulare

Simulare & Vizualizare Diplomă De Licență

Acest program familiarizează studenții cu tehnice și de critică capacitățile de gândire necesare pentru a studia, arhitect, de a dezvolta, și simulare de testare și a sistemelor de vizualizare.

Repere de curs:

  • Inteligență artificială
  • Fabricarea digitală
  • Simularea discret și continuu
  • Structura de date și algoritmi
  • Aplicată om-calculator Interacțiunea
  • Electronice de simulare

De la modele computerizate de date complexe sau medii virtuale în scopuri de formare sau de divertisment, tehnologii de simulare a rezolva probleme dificile, permite învățarea și oferi o perspectiva vizuală în probleme abstracte și idei. Aceste sisteme sunt esențiale în orice scenariu care necesită instruire, testare, sau reprezentări ale lumii reale sau medii virtuale, în industriile diverse, precum aviație, medicina, arhitectura, știință, de fabricație, și militare.

Dacă sunteți interesat în a deveni o parte din echipele de inginerie care creează aceste modele sofisticate, Studii completa Sail University Simulare & Vizualizare licență program puteți familiariza cu tehnice și de critică capacitățile de gândire necesare pentru a studia, arhitect, de a dezvolta și simularea de testare și sisteme de vizualizare.

Vei începe prin construirea o fundație în matematică, informatică și limbi de programare de nivel înalt, și apoi du-te pentru a intra obtinerea de experiență practică în ingineria sistemelor de simulare și vizualizare.

Din moment ce multe medii de simulare și modelare constituie situații conceptuale sau periculoase, vei afla rolul de validare corespunzătoare și verificare în sisteme care pot fi prohibitive în scenarii reale de viață de măsurare. Vei deveni, de asemenea, familiarizat cu diverse motoare de software și modul în care software-ul poate integra cu hardware-ul pentru a dezvolta un prototip.

Împreună cu construirea expertiză tehnică și cunoștințele subiect, Simulare & Vizualizare licență de program de gradul științei implică, de asemenea, folosind creativitatea pentru a găsi soluții. Veți dobândi experiență practică de simulare de inginerie și de vizualizări și să aplice aceste metode pentru a dezvolta un proiect de inginerie unic de a ta.

Domenii de Focus

  • Programare
  • Validarea și verificarea
  • MATEMATICA MODELAREA
  • Software-ul de simulare și proiectare hardware

De lucru ca dezvoltator la AssistRX

În timp ce el a fost un Web Design & Dezvoltare de student, Sean Casey a contactat departamentul de dezvoltare a carierei Full Sail pentru oportunitatea de a intern pentru AssistRX. După ce a lucrat din greu, compania ia oferit un post full-time imediat după absolvire. După ce a lucrat mai întâi pe front-end de dezvoltare înainte de a trece la capătul din spate a ajutat pe Sean vezi cum functioneaza intreaga companie.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date