Bachelor of Science în sisteme informatice de informare

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în Sistemele Informatice de Informatică

Programul Computer Information Systems (CIS) subliniază modalitățile prin care tehnologiile informaționale pot fi utilizate cel mai bine într-o afacere sau organizație. Elevii pot lucra într-un mediu orientat spre proiect în cursuri precum analiza sistemelor, ingineria software-ului, interacțiunea om-calculator și teoria și designul bazelor de date. CIS studiază relația dintre sistemele informatice și organizațiile pe care le deservesc, inclusiv proiectarea și susținerea sistemelor bazate pe computer. CIS îi ajută pe elevi să învețe nu numai cum funcționează tehnologia în imaginea de ansamblu, dar și cum să gândească ce tip de tehnologie ar trebui să fie folosit pentru a rezolva o problemă de afaceri specifică. Acest important este o legătură importantă cu sistemele actuale de tehnologie în creștere, un element crucial în orice afacere sau organizație. Majoritatea cere elevilor să urmeze cursuri de fundație care utilizează Java și C ++. Alte cursuri de sprijin pentru CSI majore sunt în afaceri, economie, statistici și calcul. Studenții de vârstă anterioară proiectează un curs Capstone în care studiază, proiectează și implementează propriul proiect unic.

SISTEMELE INFORMATICE INFORMATICE MAJOR IN FOTOGRAFII

Cerințe pentru marile

Programul Computer Information Systems (CIS) subliniază modalitățile prin care tehnologiile informaționale pot fi utilizate cel mai bine într-o afacere sau organizație. CIS studiază relația dintre sistemele informatice și organizațiile pe care le deservesc, inclusiv proiectarea și susținerea sistemelor bazate pe computer. CIS lucrează într-un mediu orientat spre proiecte, ceea ce îi ajută să înțeleagă nu numai modul în care tehnologia funcționează în imaginea de ansamblu, ci și cum să gândească ce tip de tehnologie ar trebui să fie utilizat pentru a rezolva o problemă specifică a afacerii. Acest important este o legătură importantă cu sistemele actuale de tehnologie în creștere, un element crucial în orice afacere sau organizație. Studenții de vârstă anterioară proiectează un curs Capstone în care studiază, proiectează și implementează propriul proiect unic.

Sisteme informaționale informatice și cursuri suport:

CS 151 Principii de informatică I CS 152 Principii de informatică II CS 221 Sisteme de analiză CS 251 Structuri de date CS 310 Interacțiunea om-calculator CS 321 Teoria și designul bazei de date CS 351 Ingineria software-ului CS 601 Știința informaticii Capstone I CS 602 Știința informaticii Capstone II ACC 201 Principiile contabilității I ACC 202 Principiile contabilității II SAU MTH 135 Concepte ale statisticilor ECO 150 Principiile microeconomiei MTH 150 Calculul I sau MTH 131 Calculul aplicat MTH 241 Matematica discretă

Și două dintre următoarele sisteme informatice de calcul și cursuri de suport:

CS 252 Rețele neuronale pe Internet sau CS 271: Perspectiva de calcul CS 311 Arhitectura calculatoarelor CS 331 Structuri și algoritmi avansate de date CS 341 Inteligență artificială CS 351 Ingineria software-ului CS 411 Design și implementare de limbaj CS 421 Sisteme de operare CS 431 Comunicații de date / Rețele CS 441 Computer Graphics CS 590-594 Experiența pe teren / stagiu (1-4 SH)

Stagiu / Experienta in domeniu:

Un student ar putea dori să organizeze o experiență în afara campusului cu o afacere, industrie, agenție de servicii, liceu, birou guvernamental sau altă organizație adecvată. Creditul pentru un stagiu depinde de lungimea și de situația reală de învățare. Elevii lucrează cu consilierul lor academic pentru a determina creditul. Multe dintre organizațiile de supraveghere plătesc un salariu, deși acest lucru nu este necesar. Credem că aceasta este o experiență valoroasă de învățare pentru un individ în timpul anilor de juniori sau de vârstă.

În ultimii ani studenții au avut stagii la Tehnologia Energiei Naționale (Dept. De energie); Lucas Systems Inc .; Laboratorul de Fizică Aplicată (divizia Universității Johns Hopkins); Bright Futures Academic Corp .; Aplicații științifice internaționale Corporation (SAIC); Și agenția de asigurări Caputo. Elevii au participat, de asemenea, la experiența de cercetare pentru programele de licență (REU) de la Universitatea din Michigan, Texas A & M University, și Kansas State University. În plus, Dr. Shaffer lucrează cu asistenți de laborator pentru laboratorul UNIX și pentru laboratorul CS 151.

Ce puteți face cu un grad de informatică de informatică?

Imaginați-vă un analist de sistem, un analist de afaceri, un programator, un administrator de baze de date, un web designer sau un designer de software.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We are Westminster College. We’re closer than you think, nestled within the charming town of New Wilmington, just one hour north of Pittsburgh. We study hard, priding ourselves in strong academics, ou ... Citeste mai mult

We are Westminster College. We’re closer than you think, nestled within the charming town of New Wilmington, just one hour north of Pittsburgh. We study hard, priding ourselves in strong academics, outstanding faculty, and individualized attention with our 12:1 student to faculty ratio. We expand horizons with opportunities to study abroad and make connections with our strong alumni base. We encourage participation, sponsoring 20 varsity sports, 18 honor societies, and more than 80 clubs. We’re a platform for spiritual freedom, providing the independence to think and participate in what’s most important to you. We’re a place to call home to nearly 1,300 students each year. We’re more than you imagine. Citește mai puţin