O Tehnologia Information Management (ITM), programul este conceput pentru a dezvolta profesioniștilor în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor în curs de dezvoltare și convergente. O diplomă în ITM produce absolvenți care pot organiza procesele de afaceri pentru a sprijini strategice corporative nevoile, cerințele și obiectivele la nivel de management. Programul este conceput pentru a reduce decalajul dintre problemele de afaceri și capacitățile tehnologiei informației, în timp ce alinierea tehnologia cu strategiile de afaceri. Elevii spori gândirea lor critică, rezolvarea de probleme, și abilități analitice, cu cunoștințe de principii de management. Programul este un echilibru de tehnologie, management, comunicatii si artele liberale.

Studenții sunt pregătite pentru posturi în domenii tehnologice și de management, cum ar fi administrația locală și națională, telecomunicații, instituții financiare, unități IT corporative sau de învățământ, de afaceri privat și ONG-uri. Absolvenții vor avea nevoie de cunoștințe, experiența și aptitudinile necesare pentru a intra în cariere legate de tehnologie în afaceri și management. Posturi vacante includ, dar nu sunt limitate la: afaceri, management si sisteme analist; IT si management de proiect; Director IT; specialist de gestionare a informațiilor; de baze de date sau web administrator; administrator de rețea; software sau aplicatii de calculator specialist; Agent de securitate IT; si om de stiinta de date.

Programul este în prezent în curs de dezvoltare. Se estimează că elevii vor avea 45 de unități în mare lor, cu 15 de unități de electives, pentru a permite o completare a unui minor, concentrare ales sau o selecție gratuit de cursuri. În plus față de cerințele generale de educație ale universității, studenții din ITM vor necesita cursuri de co-condiție în matematică (algebră, calcul și / sau statistici), și cursuri de laborator în domeniul științei. Finalizarea programului va necesita, de asemenea demonstrație de capacitatea tehnică scriere, un proiect senior, și un stagiu.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la AUPP: American University of Phnom Penh »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
9,000 USD
pe an.
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date