Read the Official Description

Bachelor of Science (Hons), în știință și tehnologie alimentară

Obiectivele acestui program sunt de a hrăni absolvenți care au cunoștințe și competente în probleme de manipulare în ceea ce privește producția, comercializarea și gestionarea produselor alimentare și științei nutriționale. Programul va pregăti studenții să fie oameni de știință bine pregătiți produse alimentare, tehnologi, specialiști de reglementare și profesioniștii din domeniul științific alimentară, fie angajate de către agențiile guvernamentale sau industria alimentară, companii private, atât locale, cât și din străinătate, stabilirea de vânzări și facilități de producție în China.

Curriculum-ul nostru menține o abordare actuală, care să cuprindă cele mai recente evoluții științifice, tehnologice și industriale, având ca scop asigurarea resurselor umane necesare pentru dezvoltarea industriei alimentare în China. Curriculum-ul acoperă domenii ale științelor generale, inclusiv Biologie generală, Microbiologie, Fiziologie, Chimie generală, Biochimie și Chimie analitică, oferind studenților o bază solidă în domeniul științei si tehnologiei alimentare. În plus, studenții sunt obligați să ia un grup de cursuri de bază în mod specific în domeniul științei si tehnologiei alimentare, cum ar fi chimie alimentara, Procesul de Inginerie Alimentară, analiză a alimentelor, materialelor alimentare Science, Science Laboratory Alimente, Nutriție, Microbiologie alimentară și toxicologie, Dezvoltare alimentară Produs , asigurarea calității și siguranța alimentelor, etc. În plus, studenții vor fi încurajați să selecteze unele cursuri elective majore bazate pe interese și planuri de dezvoltare viitoare în două direcții lor: știință și tehnologie, precum și de afaceri și management.

Există numeroase oportunități pentru absolvenții noștri pentru a obține locuri de muncă în industria alimentară, instituții de sănătate publică, agențiile de reglementare guvernamentale, furnizorii de servicii alimentare, instituțiile de învățământ, precum și alte organizații non-profit. Având în vedere că mediul de instruire la UIC este limba engleză, studenții noștri pot satisface cererea de multe companii chineze, cu accent major pe afaceri internaționale, precum și cea a companiilor străine care se deplasează în piața din China. De la începuturile în 2007, absolvenții noștri au fost folosite cu succes în calitate de funcționari publici și tehnologi în companii private.

Nostru Food Science and Technology curriculum-ul se pregătește, de asemenea, elevii să urmeze grade mai mari în domeniul științei alimentară și discipline conexe în universități, atât în ​​China și în străinătate. Mulți dintre absolvenții noștri anterioare au fost admiși la programele universitare de masterat în unele universități de renume, cum ar fi Universitatea Cornell, Universitatea din British Columbia, Universitatea din Hong Kong, și Universitatea din Lund, pentru a numi doar câteva.

BScFScT

Curriculum

Bachelor of Science (Onoruri), în Food Science and Technology este un program de patru ani de studii full-time. În plus față de principalele cursuri ale disciplinei principale, studenții trebuie să ia de sprijin, cursuri de formare interdisciplinare generale și întreaga module de educație persoană de învățare prin experiență de propria lor alegere. In ultimul an de studiu, elevii să ia proiecte individuale din ultimul an în care le acumulează cunoștințe aprofundate, tehnici de cercetare de bază și de formare în scris teza.

Elevii sunt de așteptat pentru a finaliza 132 de unități în cadrul structurii curriculum-ului de mai jos:

BScFScTCurriculumStructure

* Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Perspectivele de carieră și Studii ulterioare

Există numeroase oportunități pentru absolvenții noștri pentru a obține locuri de muncă în industria alimentară, instituții de sănătate publică, agențiile de reglementare guvernamentale, furnizorii de servicii alimentare, instituțiile de învățământ, precum și alte organizații non-profit. Companiile care recrutează absolvenți ai UIC FST includ:

 • Advance Pharmaceutical Co, Ltd., HK
 • Jurnal Farm, HK
 • Huangshanghuang, Guangzhou
 • Hsu Fu Chi International Ltd, Dongguan
 • Hubei Biroul de Calitate și tehnică de supraveghere
 • Municipal Shanghai Centrul pentru Controlul Bolilor & Prevenirea
 • ....

Nostru Food Science and Technology curriculum-ul se pregătește, de asemenea, elevii să urmeze grade mai mari în domeniul științei alimentară și discipline conexe în universități, atât în ​​China și în străinătate. școli absolvent de recrutare de absolvenți UIC FST includ:

 • City University din Hong Kong, HK
 • Universitatea chineză din Hong Kong, HK
 • Universitatea Baptistă din Hong Kong, HK
 • Universitatea Politehnică din Hong Kong, HK
 • Universitatea din Hong Kong de Știință și Tehnologie, HK
 • Universitatea din Hong Kong, HK
 • Cornell University, SUA
 • Illinois Institute of Technology, SUA
 • Kansas State University, SUA
 • Universitatea Illinois din Urbana-Champaign, SUA
 • Universitatea McGill, CA
 • Universitatea din British Columbia, CA
 • Universitatea din Guelph, CA
 • Regal Melbourne Institutul de Tehnologie Universitatea, AU
 • Universitatea din Melbourne, AU
 • Universitatea din Australia de Vest, AU
 • Rouen Business School, FRA
 • Universitatea din Lund, SWE
 • Institutul de Tehnologie din Asia, TH
 • ....

Alimentară Curs profesional de siguranță

Siguranța alimentară profesională se referă la persoane care are cunoștințe specifice și tehnice și adoptă tehnologii și metode de gestionare a siguranței produselor alimentare care respectă standardele naționale relevante.

Siguranța alimentară profesională este oferit de China National Asociația Industriei Alimentare (CNFIA), în funcție de condițiile de siguranță alimentară și reglementările în China. Acesta are ca scop prevenirea problemelor legate de siguranța alimentară de la început și îmbunătățirea calității angajaților industriei alimentare.

Fiecare centru de formare trebuie să obțină autorizație din China National Association Industriei Alimentare. Professional Licenta Centrul de Instruire siguranța alimentară a UIC Alimentare Știință și Tehnologie Programul este singurul membru autorizat în Zhuhai.

Conținutul principal de formare pentru Siguranța Alimentară Professional include elementele de bază privind siguranța alimentară, tehnologia de garantare a siguranței produselor alimentare și a legislației privind siguranța alimentară. Stagiarii vor fi organizate pentru a participa la examenul unificat în iunie sau decembrie. stagiarii calificați vor fi oferite două certificate: Certificat de Formare Profesională de către Ministerul Național al Muncii și Securității Sociale și Certificatul Profesional pentru Siguranța Alimentară prin CNFIA.

Mai multe informatii: http://www.chinafoodsafe.org/

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 anii
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date