Read the Official Description

Bachelor of Science (Hons) în Psihologie Aplicată

Programul de Psihologie Aplicată UIC (APSY) oferă o educație riguroasă bazată pe o gamă largă de cursuri de application- și orientate spre cercetare. Studenții care finalizează cu succes de 4 ani, curriculum-ul nostru sunt acordate un Bachelor of Science grad (onoruri) în Psihologie Aplicată. De asemenea, oferim acces la practicums naționale și internaționale de formare și stagii, și să încurajeze elevii să participe la cercetare facultate in curs de desfasurare. Acest lucru oferă studenților cu cunoștințe de cercetare și experiența necesare pentru plasarea cu succes și performanța ulterioară în programe internaționale de psihologie și masterale nivel de doctorat.

APSY este special conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe de bază a științei psihologice, pe care le pot utiliza în dezvoltarea culturilor lor respective, precum și pentru a îmbunătăți situațiile lor personale de viata. In plus, programul nostru oferă absolvenți cu abilități de bază, motivația și cunoștințele necesare pentru a funcționa eficient în programe post-universitare. În timp ce un grad de nivel de licență psihologie este de o valoare practică considerabilă, iar astfel de absolvenți sunt urmărite cu nerăbdare de către angajatori într-o gamă largă de discipline conexe, acele persoane care doresc să urmeze o carieră în știință psihologică continuă de obicei cu educația lor dincolo de gradul de nivel de licență . Plasarea de Bachelor of Science noastre (Onoruri) profesioniști psihologie la programe post-universitare de înaltă calitate, în consecință, este o componentă critică a programului nostru. Studenții noștri sunt viitorul științei psihologice, precum și calitatea educației și nivelul de motivare a acestora este determinată, primar al dezvoltării viitoare a domeniului.

Dincolo de obiectivul nostru principal asupra educației generale, precum și studenților de dezvoltare personală / profesională, APSY este, de asemenea, dedicat studiului științific al minții și a comportamentului. Noi subliniem o abordare multidisciplinară, în scopul promovării noastre științei psihologice, așa cum este exemplificat prin gama largă de interese profesionale și naționalități reprezentate de facultatea noastră. Scopurile noastre includ crearea unei rețele internaționale extinse de comunicare cu alte programe de psihologie din întreaga lume, cu UIC APSY servind ca nod central. Dincolo de dorința noastră de a învăța și de a face schimb de informații legate de psihologia cu alți profesioniști din întreaga lume, această rețea de comunicare va sprijini eforturile noastre de a asigura plasarea absolvenților noștri în programe masters- de înaltă calitate și nivel de doctorat, în întreaga lume.

BScAPs101

Curriculum

Elevii sunt de așteptat în mod normal să completeze 132 de unități în cadrul structurii curriculum-ului de mai jos:

BScAPsCurriculumStructure

* Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Perspectivele de carieră

De-a lungul ultimilor 25 de ani, psihologia științifică a cunoscut o creștere și dezvoltare extraordinară pe întreg teritoriul Chinei. In anul 1989, existau cinci universități care au departamente de psihologie. Până în 2007, acest număr a crescut la aproape 200 de instituții publice și private dedicate studiului stiintific al cunoasterii si a comportamentului uman. În prezent, aproximativ 10.000 de studenți sunt înscriși la programe de psihologie la nivel de BA în întreaga China. În plus, există peste 2.000 de studenți înscriși în programe Ma- și MS-nivel, iar altele mai mult de 300 de inscrisi la programe de psihologie la nivel de doctorat. Toate acestea reflectă dezvoltarea rapidă și extinsă a științei psihologice care urmează să fie găsite astăzi în China. Aceasta crestere infloritoare este reflectata si alimentata de recenta decizie a guvernului federal de a include psihologia ca fiind una dintre cele șase domenii ale științei pentru a primi finanțare prioritară.

In ultimele decenii, economia Chinei și societate au fost supuse dezvoltarea rapidă și extinsă și schimbare. Acest lucru a crescut foarte mult nevoia ei de un număr mai mare de psihologi profesioniști. De exemplu, există mai puțin de 10.000 de psihologi care lucrează în China de astăzi, dar există mai mult de 1.000.000 de posturi vacante în domeniu. În ceea ce China continuă în avans ei în secolul 21, această nevoie critică pentru profesioniștii din domeniul psihologiei va crește doar într-un ritm foarte rapid.

BScAPs102

Domeniul psihologiei cuprinde atat de cercetare, prin care învățăm informații fundamentale despre om și comportamentul animalelor neuman, precum și aplicarea în practică, prin care această informație este aplicată pentru rezolvarea problemelor sociale și a determinat dezvoltarea umană sănătoasă (a se vedea mai sus graficul *). În China astăzi, un număr mare de absolvenți de Psihologie UIC aplicate sunt de lucru în setările aplicate. Cu toate acestea, există încă multe domenii, care au mare nevoie de profesioniști psihologie mai aplicate, inclusiv psihologie clinică, consiliere psihologie, psihologia dezvoltării, psihologia comunității, industriale / psihologie organizationala, si multe alte domenii.

Notă:

  • Diagrama reprezintă setările de angajare pentru cei cu doctorate recente în psihologie. Totaluri se ridică la 97%, din cauza rotunjirii și a excluderii din 17 răspunsuri "care nu sunt specificate". Adaptat după D. Michalski, J. Kohout, M. Wicherski, & B. Hart (2011), 2009. Ancheta ocuparea forței de muncă de doctorat (Tabelul 3). Adus de la site-ul APA: http://www.apa.org/workforce/publications/09-doc-empl/table-3.pdf
Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 anii
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date