Curriculum-ul Business Administration construiește un context general în afaceri și se integrează acest lucru cu principiile creștine. Acesta este conceput pentru a dota student pentru a servi Domnului în afaceri sau un minister legate de afaceri.

OBIECTIVE

La finalizarea programului, studentul va îndeplini obiectivele diviziei de Arte și Științe, precum și obiectivele suplimentare specifice la acest mare.

Divizia Obiective: elevii trebuie să poată

 1. Articula de ce pentru creștin, toate vocațiile la care Dumnezeu conduce sunt apeluri la administrare și minister.
 2. Explicați modul în care un impact perspectiva crestina profesional atitudini, etică, și semnificația.
 3. Articuleze modul principii legate de domeniul cuiva ales biblic integra cu sau critică cunoștințe "secular" din același domeniu.
 4. Să demonstreze capacitatea de a construi o abordare biblic informat de domeniul lor profesional.
 5. Să demonstreze competență în domeniul ales, la un nivel adecvat pentru absolvenții unui program de bacalaureat.

Obiective specifice programului: studenții vor fi capabili să

 1. Explicați natura, domeniul de aplicare, precum și importanța sistemului de afaceri, precum și modul în care o afacere este deținut și operat.
 2. Aplicați etică biblice și practici bună gestionare a suna principii de management al afacerii.
 3. Descrieți influența cererii și ofertei, Circuit economic, ciclul de afaceri, inflația, ratele dobânzilor, precum și impozitele asupra economiei unei zone sau națiune.
 4. Descrieți elementele de bază ale dreptului afacerilor deoarece se referă la contracte, vanzari, ocuparea forței de muncă, riscul de-reazem, imobiliare, instrumente negociabile, și structura de afaceri.
 5. Schita procedurile pentru înființarea și funcționarea unei mici afaceri, inclusiv dezvoltarea și punerea în aplicare a unui plan de afaceri.
 6. Să demonstreze capacitatea de a lucra cu personal în domenii cum ar fi recrutarea, selectia, orientare, formare, dezvoltare, evaluare, și de compensare.
 7. Descrieți modul în care planul de manageri, organiza, plumb, iar control pentru a atinge obiectivele organizaționale.
 8. Explicați modul de dezvoltare a produsului, politicile de stabilire a prețurilor, distribuție și promovare influența procesul de marketing.
 9. Organizarea și să mențină înregistrările financiare prin ciclul de contabilitate pentru o afacere serviciu sau merchandising.
 10. Pregătiți, analiza, interpreta și ia decizii cu informații financiare, inclusiv declarațiile pro-forma și exploatare, capital, și bugetele de numerar.
 11. Continuarea studii postuniversitare în domeniul afacerilor.
 12. Faceți cunoștință cu obiectivele diviziei de Biblie și Ministerul.
 13. Faceți cunoștință cu obiectivele diviziei de Studii generale.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Barclay College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019