Citește Descrierea Oficială

Puteți merge oriunde de aici.

Green River College programe internaționale se mândrește cu mare serviciu se oferă fiecăruia dintre studenții noștri. Scopul nostru este de a va ajuta sa pentru a realiza visul tău, dacă este să se transfere la o universitate de top, mai bine limba engleză sau experimenta viața colegiu american. Ce

Green River - Un lider în transferul de învățământ

Programul nostru de transfer 2 + 2 oferă studenților o oportunitate de a începe gradul lor de patru ani de licență. Programul de transfer oferă cursuri echivalente primii doi ani de studii superioare. Elevii pot dura doi ani de la Green River College, apoi se transferă la o universitate pentru a finaliza gradul lor de patru ani.

Suedia

Studenții noștri sunt admise la mai multe universități de top din lume 100 de *, cum ordonate în funcție de Shanghai Jiaotong University, inclusiv:

Universitatea Brown, Universitatea de Stat din California, Universitatea Cornell, Universitatea Hawaii Pacific, Universitatea Indiana, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Institutul Pratt, Universitatea Purdue, Universitatea de Stat din San Jose, Universitatea din Seattle, Universitatea Tufts, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universitatea din Michigan, Universitatea din Minnesota, Universitatea din Oregon, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea din California de Sud, Universitatea din Texas, Austin, Universitatea din Virginia, la Universitatea din Washington, Universitatea din Wisconsin Washington State University * Notă: Admiterea la universități selective este extrem de competitivă.

Green River Colegiul de studenți internaționali au fost admise la sute de universități din întreaga SUA. Elevii câștiga calificările necesare pentru admiterea la Green River și se transferă la început universitățile ca juniori an terțe. Admiterea nu este garantată, dar elevii noștri au fost foarte de succes în obținerea admiterea la universități de top.

Greenriver

Cerințe de învățământ

În scopul de a obține o diplomă de licență în SUA, toți studenții trebuie să completeze cerințele specifice pentru principalele lor, precum și cerințele de educație generale, care reprezintă o bază de învățare în diferite domenii, inclusiv matematica, scris, știință, științelor sociale și umaniste. Elevii sunt date libertatea de a selecta clase de alegerea lor de categorii generale. De exemplu, în categoria "Social Science", studenții pot alege oricare dintre următoarele domenii: sociologie, psihologie, științe politice, istorie, geografie și altele. Categoria Umaniste include: arta, discurs, de comunicații, de limbi, muzică, filosofie, și altele. Știință include: chimie, biologie, fizică, astronomie, și altele.

Cum functioneazã?

Peste 25 de universități au oferitUniversitatea Pathway Transfer (UTP) opțiune pentru a oricărui student care este admis la Green River. Garanția nu se aplică "afectate" majors. Acesta este modul în care funcționează:

1. Aplica la Green River

2. Selectați o universitate - Alegeți universitatea din lista. Verificați universitate cu privire la aplicarea. Alege doar o universitate. Asigurați-vă că universitatea pe care o alegeți are majore dumneavoastră.

Veți primi universitar condiționată scrisoarea de admitere sau declarația în același timp veți primi scrisoarea de admitere Green River.

Grad

Gradul Green River aeronautice Stiinta BAS este conceput pentru a pregăti studenții în ocuparea forței de muncă într-o varietate de poziții în domeniul aviației, cum ar fi piloți, dispeceri, controlori de trafic aerian, de gestionare a aeroportului, și sisteme de aeriene fără pilot. Acest grad oferă studenților posibilitatea de a dobândi o fundație tehnică profundă și competență în pilot sau operațiuni profesionale de management. Elevii vor învăța cum să-și planifice, să implementeze, și de zbor a aviației sprijin operațiunilor bazate fie aeronave care zboară sau operațiuni de sprijin.

Aviația este o industrie globală cheie. Cariere în aviație cere solicitanților un nivel înalt de calificare și cunoștințe tehnice considerabile. Aeronautice Stiinta BAS la portofoliul nostru existent de grade AAS este un pas logic următor în educație un student aviației care întărește întreaga noastră program de educație în domeniul aviației și beneficii studenți, angajatori și economia de stat de la Washington.

Gradul Green River College Aviation a fost construită prin ajungand la partenerii din industrie care a condus curriculum-ului nostru și determinate rezultatele noastre, și facultatea noastră este ghidat de întâlniri trimestriale industrie. Elevii care au patru ani de formare tehnică sunt mai atractive pentru angajatori care au nevoie pentru a umple aceste locuri de muncă extrem de tehnice.

Gradul nostru de licență pregătește studenții pentru cariere în următoarele domenii:

 • Aircrews - ca Piloții pentru operațiunile de zbor cu aripi fixe și Rotor Wing
 • Dispecerii - în scopuri comerciale de avion și de aviație generală operațiuni de zbor
 • Controlorii de trafic aerian - controlul traficului aerian a națiunii ca parte a Centrelor FAA rută de trafic aerian de control (ARTCCs), Radar Terminal control de apropiere (TRACONs) dotări și controlul traficului aerian Towers (ATCTs)
 • Aeroportul managerii și personalul care lucrează în aeroporturile din Washington și Pacific Northwest
 • Sistemul de aer transport local, regional, național și mondial (ATS) managerii și personalul - lucrează într-o gamă largă de locuri de muncă din sectorul aviației critic operațiunile și medii de lucru
 • Cele aeriene fără pilot Sisteme de automobile (UAV / UAS) zonele nou apărute și foarte interesante de carieră, care vor avea multe oportunități în multe alte industrii în afară de aviație

În crearea Aeronautică Stiinta BAS, departamentul Green River Aviației abordate mai multe criterii:

 • Cerințe de învățământ Washington State
 • Nord-Vest a Comisiei privind University și Colegiul cerințelor de acreditare
 • Departamentul de Educație (DOE) cerințele de sprijin fonduri federale
 • Administrația Federală a Aviației (FAA) cerințele operațiunile de aviație
 • SUA a Veteranilor de Administratie (VA) cerințele
 • Standardelor operaționale industria aviatică
Elevii trebuie să mențină un GPA cumulativ de cel puțin 2,0 la toate cursurile de nivel de colegiu și de a demonstra progresul academic satisfăcătoare în gradul.

Cerințe de intrare:

Pentru a intra în acest program, studenții trebuie să aibă un grad asociat tehnic într-un domeniu legat aviat ion de la o instituție la nivel regional acreditate, care include cel puțin 45 de credite de cursuri în domeniul aviației și cel puțin 20 de credite de cursuri de educație generală. Este nevoie de un GPA cumulat de 2,0 la toate cursurile de colegiu. Studenții trebuie să fi câștigat un minim de 2,5 în toate cursurile Aviation. Green River oferă următoarele grade asociat:

 • Opțiunea Wing pilot comercial-fix
 • Pilot comercial-Rotor Wing Opțiunea
 • Companie aeriană Dispatch
 • Controlul Traficului Aerian
 • De gestionare a aeroportului
 • Aer Transport (management)
 • Aeriene fără pilot Systems
GreenriverStudenții

Green River știe cât de important este de locuințe pentru succesul unui student. Acesta este motivul pentru personalul nostru de locuințe merge extra mile pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă prin furnizarea unui grijuliu, experiență pozitivă, în condiții de siguranță și de susținere de viață american.

APARTAMENTE CAMPUS CORNER

Experiență de viață tradițională colegiu american de la Campus Corner Apartamente (CCA)

Elevii se bucură de o convenabil, locație de pe-campus; , facilități de înaltă calitate confortabile; un mediu de studiu excelent; și o oportunitate de a se implica și de a face prieteni în comunitatea elev de susținere de 340 de studenți americani și internaționali. Elevii trebuie să fie de 17 de ani la momentul muta-in.

Beneficiile de a trai pe Campus:

 • Condiții de viață în campus este convenabil!
 • De mers pe jos distanta de la clasă, bibliotecă, centru de fitness, sală de gimnastică și Performing Arts Center
 • Centrul comunitar în cazul în care vă puteți întâlni și face prieteni din toate colturile lumii
 • O mulțime de activități studențești de pe site-
 • Zone de studiu private și de grup
 • Ușor să se implice în activități de campus
158111581215813
Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Green River College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
9,900 USD
pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date